keukenfronten op maat

keukenfronten op maat

Bestel heel eenvoudig uw houten keukenfronten op maat bij QATRINA !

Toe aan nieuwe houten keukenfronten op maat voor een redelijke prijs ? Dan bent u aan het juiste adres bij QATRINA !
Wij maken massief houten keukenfronten op maat tot op de millimeter nauwkeurig. U wilt bijvoorbeeld een nieuwe IKEA keuken (laten) plaatsen maar wilt wel fronten en deuren gemaakt van echt massief hout ? Neem dan even een kijkje in onze online webwinkel.

U wilt liever geen glimmende, gladde geplastificeerde fronten in uw keuken ? Dan zijn onze massief eikenhouten keukenfronten op maat zeker iets voor u ! Heel gemakkelijk ter vervanging van uw huidige fronten te plaatsen, maar vanzelfsprekend ook geschikt voor een geheel keuken. U kunt ze bij ons exact op maat bestellen in een moderne strakke uitvoering zonder overbodige tierlantijnen.

Een vervelende eigenschap van massief hout is dat het na verloop van tijd wil gaan kromtrekken. Om dit tegen te gaan voorzien wij onze keukenfronten van metalen strippen die onzichtbaar in de fronten worden weggewerkt: u ziet er helemaal niets van, maar ze zijn wel een stuk zwaarder geworden.

Alle keukenfronten en -deuren worden gegarandeerd op een duurzame manier geproduceerd en zijn FSC gekeurd. Een waarborg voor een verantwoorde kweek en houtkap.

Massief houten keukenfronten leveren wij in foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. De rustieke uitvoering is op aanvraag eventueel ook in een fijn bezaagde uitvoering verkrijgbaar. Keukenfronten in een andere houtsoort dan eiken op aanvraag. Een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten vindt u op onze website: klik hier of neem voor meer informatie even contact met ons op. Wij zijn zowel via mail als telefoon bereikbaar.

 

 

 

keukenfronten op maat

Eiken keukenfronten

 

Massief houten keukenfronten en -deuren van Slavonisch eikenhout, maar evt. ook verkrijgbaar in een andere houtsoort

QATRINA gaat verder dan de meeste andere aanbieders: tegen een geringe meerprijs frezen wij bijvoorbeeld ook de sparingen voor de scharnieren er al voor u uit. Iedere afmeting is mogelijk: of het nou ‘standaardfronten’, hele kleine of juist hele grote fronten moeten worden. Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Team QATRINA staat voor u klaar.

Op zoek naar extra veel sfeer in uw keuken ? Wij leveren ook houten paneelfronten op maat. Met de hand gemaakt van vol massief houten panelen met daaromheen weer een massief houten ‘lijst’. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Neem even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze keukenfronten op maat ?