keukendeurtjes op maat

keukendeurtjes op maat

Keukendeurtjes op maat tot op de millimeter nauwkeurig bestellen ? QATRINA !

Massief houten keukendeurtjes op maat voor u gemaakt voor redelijke prijzen ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA, want wij maken deuren exact op maat tot op de mm. nauwkeurig.
Bent u gevallen voor een nieuwe keuken van bijv. IKEA, maar wilt u wel ‘echte’ massief houten deurtjes ? Kijk dan snel op onze website.

Uitgekeken op uw bestaande glimmende geplastificeerde keukendeurtjes ? Dan wordt het hoog tijd voor massief houten keukendeurtjes op maat ! Gebruik ze om uw huidige deurtjes te vervangen of plaats ze heel eenvoudig in uw nieuwe keuken: het is allemaal mogelijk. U bestelt ze bij QATRINA gewoon op maat in een strakke, moderne uitvoering. Overbodige tierlantijnen doen wij niet aan.

Na verloop van tijd wil massief hout nog wel eens gaan kromtrekken: een vervelende eigenschap waar wij echter een slimme oplossing voor hebben bedacht. Wij voorzien onze deurtjes altijd van gelakte metalen strippen die absoluut onzichtbaar in de deurtjes worden weggewerkt. Het enige dat u ervan merkt is dat de deurtjes zwaarder zijn dan normaal. Al onze keukendeurtjes worden stuk voor stuk op een milieuvriendelijke wijze gemaakt en zijn zonder uitzondering FSC gekeurd. Een garantie voor een verantwoord bosbeheer.

Keukendeurtjes kunnen wij leveren in noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eikenhout. Op aanvraag is de rustieke uitvoering ook in een fijn bezaagde uitvoering leverbaar.
Deuren in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Een overzicht treft u op de website: klik hier of bel of mail ons even: wij helpen u graag.

 

 

 

keukendeurtjes op maat

Eiken keukendeurtjes (Slavonisch eiken doorgaande lamel, foutvrij)

 

Schitterende vol massief eikenhouten keukendeuren, exact voor u op maat gemaakt

Wij gaan (veel) verder dan de meeste andere aanbieders via het internet: voor een kleine meerprijs kunnen wij bijv. de benodigde sparingen voor de scharnieren er al voor u uitfrezen. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het wel voor u maken. Het maakt ons niet uit of het nou ‘standaarddeurtjes’, hele kleine deurtjes of juist hele grote deuren moeten worden. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Extra veel sfeer in uw keuken ? Dat kan, want wij leveren ook paneeldeurtjes op maat. Gemaakt van massief houten panelen waar een massief houten ‘lijst’ omheen wordt gezet. Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is ? Neem dan contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze keukendeurtjes op maat ?