keukendeuren

keukendeuren

Bij QATRINA bestelt u uw massief houten keukendeuren gewoon op maat !

Interessant geprijsde massief houten keukendeuren ? Welkom bij QATRINA ! Wij maken keukendeuren en -fronten exact op maat, tot op de mm. nauwkeurig. U heeft een mooie nieuwe IKEA keuken voor ogen, maar wilt graag dat de deuren en fronten van echt massief hout worden ? Neem dan snel een kijkje op onze website bij de categorie ‘kastdeuren op maat ‘.

Op zoek naar een warme uitstraling in uw keuken ? Massief houten keukendeuren zorgen er gegarandeerd voor ! Niet alleen geschikt ter vervanging van uw bestaande keukendeuren, maar vanzelfsprekend ook indien u een geheel nieuwe keuken gaat plaatsen.
De keukendeuren maken wij voor u op maat in een super strakke uitvoering: gewoon moderne keukendeuren zonder overbodige franje en tierlantijnen.

Een nadeel van massief hout is dat het na verloop van tijd door invloeden van buitenaf nog wel eens wil gaan kromtrekken. Daarom voorzien wij onze keukendeuren en -fronten altijd van ingefreesde stalen strippen. Deze strippen worden volledig in de deuren weggewerkt: u ziet ze dus niet. Ook QATRINA vindt duurzaamheid van essentieel belang: onze deuren en fronten zijn dan ook allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout. Zo weet u zeker dat u een milieuvriendelijk houtproduct in huis haalt.

Wij leveren keukendeuren in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, waarbij de rustieke deuren eventueel ook nog in een fijnbezaagde uitvoering te bestellen zijn. Zo wordt een extra robuust oppervlak gecreëerd.

Op aanvraag kunnen wij desgewenst ook deuren en fronten in een andere houtsoort dan Slavonisch eiken leveren. Een overzicht treft u op onze website (klik hier), maar u kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

 

 

keukendeuren

Massief houten keukenfronten (foutvrij Slavonisch eiken)

 

Sfeervolle deuren en fronten gemaakt van Slavonisch eikenhout

Bij QATRINA kan (bijna) alles. Tegen een geringe meerprijs kunnen wij zelfs al de benodigde sparingen voor de scharnieren er voor u uitfrezen.
Iedere gewenste afmeting kunnen wij voor u maken: of het nou ‘standaarddeuren’, hele kleine, of hele grote deuren zijn. Heeft u speciale wensen ? Bel of mail ons dan even. Wij helpen u graag.

Voor nog meer sfeer in uw keuken kunt u bij QATRINA ook massief houten paneeldeuren en -fronten bestellen. Stuk voor stuk met de hand op maat gemaakt van houten panelen waar een massief houten rand omheen geplaatst wordt. Meer informatie ? Neem contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze houten keukendeuren ?