keukenblad van vierkante houten blokjes

keukenblad van vierkante houten blokjes

Bestel uw keukenblad van vierkante houten blokjes gewoon op maat bij QATRINA ! 

Uw bestaande keukenblad is wel een keer aan vervanging toe en uw oog is gevallen op een keukenblad van vierkante houten blokjes ? Dan zit u bij QATRINA helemaal goed ! Wij maken namelijk kopshout keukenbladen op maat. Leverbaar in prachtig Slavonisch eikenhout, maar op aanvraag zijn ook keukenbladen in andere houtsoorten mogelijk.

Wij werken samen met vaste producenten in het buitenland. Zodoende kunnen een goede kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Verder zoeken naar een andere leverancier heeft niet erg veel zin, want bijna niemand in de Benelux kan dit leveren. Onze producenten werken met moderne cnc freesmachines waarmee zij praktisch iedere gewenste vorm kunnen realiseren. Mocht u dus iets speciaals in gedachten hebben, neem dan even contact met ons op.

Teveel keus is ook niet goed: wij hebben daarom besloten via de website alleen kopshout in eiken aan te bieden. Een keukenblad van vierkante houten blokjes in een andere houtsoort is echter geen probleem: u kunt deze gewoon op aanvraag bij ons bestellen. Op onze website treft u een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten: klik hier. Interesse ? Neem dan even contact met ons op.

Kopshout wordt nog op traditionele wijze gemaakt door houten blokjes stuk voor stuk met elkaar te verlijmen. Een zeer tijdrovend werk, maar u zult versteld staan van het eindresultaat !
In onze webshop bestelt u eenvoudig zelf 60 mm. dik kopshout in Slavonisch eiken, maar op aanvraag zijn andere houtsoorten of dikker kops ook leverbaar. Ons kopshout is te bestellen tot en met 120 mm. dik.

Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteiten massief hout in combinatie met een milieuvriendelijke productie: ons hout is dan ook in alle gevallen v.v. het FSC keurmerk.

 

 

 

keukenblad van vierkante houten blokjes

Keukenblad van vierkante houten blokjes: 60 mm. eiken.

 

Een keukenblad in eiken, maar ook leverbaar in een andere houtsoort

Om te voorkomen dat de constructie niet sterk genoeg wordt leveren wij ons kopshout niet dunner dan 60 mm. Als direct gevolg hiervan zijn kops panelen heel zwaar.
Wij leveren daarom online tot een maximale lengte van 2,4 meter en een maximale breedte van 1,2 meter.

Buiten onze website om echter zijn dikkere, langere, bredere en bladen in een andere houtsoort te bestellen. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een keukenblad van vierkante houten blokjes ?