keukenblad van houten blokjes

keukenblad van houten blokjes

Een exclusief keukenblad van houten blokjes ? Van harte welkom bij QATRINA ! 

Toe aan een refit van uw keuken en op zoek naar een keukenblad van houten blokjes ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want wij maken kopshout keukenbladen op maat van het mooie Slavonisch eikenhout, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten.

Onze producenten hebben de beschikking over de modernste machines waarmee zij zo goed als iedere denkbare vorm kunnen maken. Neem dus even contact met ons op wanneer u een niet alledaagse vorm voor ogen heeft.

Door onze samenwerking met vaste producenten buiten Nederland, kunnen wij onze klanten de beste kwaliteit voor vriendelijke prijzen aanbieden. Online verder zoeken naar een andere / goedkopere leverancier zal u niet veel opleveren, want wij zijn praktisch de enige in Nederland en België die massief kopshout kunnen leveren.

Overdaad schaadt, dus hebben wij besloten online alleen kops eikenhout aan te bieden. Een keukenblad van houten blokjes in een andere houtsoort dan eiken is echter wel degelijk ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. De mogelijkheden hebben wij voor u op een rijtje gezet op onze website: klik hier. Geïnteresseerd ? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon.

Een kopshout keukenblad wordt door onze producenten op traditionele manier opgebouwd: de houten blokjes worden allemaal stuk voor stuk met de hand aan elkaar verlijmd. Een tijdrovend precisiewerkje, maar met een schitterend resultaat ! In onze webshop treft u 60 millimeter dik kops eikenhout, maar zoals aangegeven is op aanvraag een andere houtsoort of dikker kopshout ook mogelijk. Wij leveren tot en met 120 mm. dik..

Uitsluitend de allerbeste houtkwaliteit gecombineerd met een gegarandeerd duurzame productie: ons kopshout is in alle gevallen voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

 

keukenblad van houten blokjes

Keukenblad van houten blokjes: 60 mm. eiken.

 

Keukenbladen van schitterend Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn leverbaar

Wij leveren kopshout niet dunner dan 60 mm. omdat dan de constructie niet sterk genoeg wordt. Hierdoor zijn kopshout panelen per definitie erg zwaar. Daarom leveren wij online niet langer dan 2400 mm. en niet breder dan 1200 mm.

Maar wees niet ongerust: dikkere, langere, bredere en tafelbladen in andere houtsoorten zijn wel op aanvraag te bestellen. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een keukenblad van houten blokjes ?