kersenhouten werkblad

kersenhouten werkblad op maat

U zoekt een kersenhouten werkblad ? QATRINA maakt ze op maat !  

In elke gewenste afmeting en vorm leverbaar: een kersenhouten werkblad, tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. Mocht het nodig zijn: de sparingen voor kraan, kooktoestel en spoelbak(ken) maken wij er tegen een geringe meerprijs gelijk voor u in.

Waarom zou u showrooms vol standaardbladen aflopen ? Bij ons bestelt u gewoon vanuit uw luie stoel thuis gemakkelijk en voordelig een kersenhouten werkblad, in de afmeting en vorm die u zoekt. Ook voor afwijkende vormen kunt u gewoon bij ons terecht. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden !

Wij leveren werkbladen in meerdere eiken uitvoeringen en ook in andere houtsoorten: klik hier voor een overzicht. De bladen zijn bij ons op maat te bestellen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Allemaal uitsluitend uit het allerbeste kwaliteitshout, en ook nog eens FSC gekeurd.

Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie: wij zijn bereikbaar per telefoon en mail.

 

 

 

kersenhouten werkblad

Kersenhouten werkblad

 

Werkbladen op maat gemaakt, in verschillende houtsoorten

Uitgekeken op uw (standaard) werkblad of toe aan een nieuwe keuken ? Kijk dan eens op onze website: wij leveren naast kersenhout nog veel meer houtsoorten, in verschillende uitvoeringen. Klik hier voor onze leverbare houtsoorten.
Komt u er alleen niet helemaal uit ? bel of mail ons dan gerust even: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Vol massief hout is in doorgaande lamellen normaal gesproken leverbaar tot een lengte van maximaal lengte vier meter.
Langer dan vier meter is in doorgaande lamel dus niet in een deel te leveren. U kunt dan nog overwegen een werkblad in vingerlas of in kopshout te bestellen. Deze kunnen wij leveren tot wel zeven meter lang, al wordt dit wel een hele operatie qua transport.
Kijk gerust even op onze website of een werkblad in vingerlas of in kopshout een optie voor u zou kunnen zijn.

Bent u geïnteresseerd in een kersenhouten werkblad ?