kersenhouten panelen

kersenhouten panelen

Kersenhouten panelen op maat ? Bestel ze heel eenvoudig online bij QATRINA !

Prachtige massief kersenhouten panelen in de beste kwaliteit, maar dan wel voor redelijke prijzen ? Van harte welkom bij QATRINA !

QATRINA levert alleen FSC gekeurde houtproducten, en dus bijvoorbeeld geen fineer.

Via onze webshop leveren wij het prachtige Slavonisch eiken, maar buiten de website om kunt u bij ons ook veel andere houtsoorten dan eiken bestellen. Klik hier voor het overzicht op onze website en neem even contact met ons op.

Massief kersenhouten panelen zijn leverbaar in zowel doorgaande lamel als in vingerlas. In beide gevallen uitsluitend in de allerbeste kwaliteit !

Wij leveren geen producten uit voorraad: bij ons wordt alles stuk voor stuk door onze vakkundige producenten op maat gemaakt. Zo goed als elke gewenste vorm en afmeting is hierbij mogelijk !

Onze massief houten panelen zijn leverbaar in doorgaande lamel en vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dik.  Neemt u gerust even een kijkje op onze website voor de mogelijkheden: u zult verrast zijn.

 

 

 

kersenhouten panelen

Kersenhouten paneel (doorgaande lamel)

 

Waarom houten panelen bestellen in standaardmaten ?! Bij QATRINA bestelt u gewoon op maat in de afmetingen die u nodig heeft ! 

Massief kersenhouten panelen die alleen leverbaar zijn in standaardmaten ? QATRINA levert panelen op maat in de afmetingen die u nodig hebt, niks meer en niks minder !

Via onze website kunt u heel gemakkelijk zelf massief eikenhout op maat bestellen. Op aanvraag leveren wij echter nog veel meer dan alleen eikenhout. Klik hier voor een overzicht van onze overige houtsoorten, of neem even contact op. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.

 

Uw bestelling tegen kostprijs bij u afgeleverd ? Heel gewoon bij QATRINA

Samen met onze eigen vaste koeriersdienst, verzorgen wij een snelle levering van uw bestelling. Bezorgen doen wij trouwens tegen kostprijs: hier verdienen wij dus niets aan.

QATRINA, omdat wij de beste kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen leveren.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kersenhouten panelen ?