kersen kopshout

kersen kopshout

Precies op maat voor u gemaakt: kersen kopshout in de vorm en afmetingen die u nodig heeft 

Precies op maat vervaardigd in de vorm en afmetingen die u nodig heeft: voor kersen kopshout moet u bij QATRINA zijn !

In onze webshop vindt u kopshout in een eiken uitvoering. Online kunt u dit op maat bij ons bestellen in rond, in vierkant, in ovaal en in rechthoekig. Op aanvraag, buiten de site om, kunnen wij u ook kopshout in andere houtsoorten aanbieden: kops acaciahout, kops beukenhout, kops essenhout en kops kersenhout. Daarmee zijn wij uniek in de Benelux ! Geen enkele andere leverancier kan u kopshout in zoveel verschillende houtsoorten aanbieden !

Kopshout is een exclusief houtproduct: het is zo goed als onverslijtbaar en heeft een stoere, robuuste uitstraling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit een veelgevraagd product is door aan de horeca gerelateerde bedrijven.
QATRINA levert haar kopshout onder meer in de vorm van kant en klare snijplanken, hakblokken, toonbanken, aanrechtbladen, barbladen, werkbladen en tafelbladen. Als het tegen een stootje moet kunnen is kopshout zeker het overwegen waard.

Maatwerk in massief hout voor interessante prijzen: daar staat QATRINA voor 

Samenwerken loont: door onze samenwerking met vaste, voordelige leveranciers buiten Nederland kunnen wij ons kopshout voor interessante prijzen aanbieden. Samen hebben wij veel tijd en kapitaal geïnvesteerd in hoogwaardige cnc frees machines. Hiermee kunnen wij exact op maat, tot op de millimeter nauwkeurig iedere vorm in elke gewenste afmeting voor u maken. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het precies zo voor u maken ! Stel ons gerust op de proef en bel of mail ons even bij speciale wensen.

Puur handwerk en een tijdrovende klus. Kops wordt met de hand gemaakt van 6 cm dikke FSC gecertificeerd vierkante houten blokken. Dunner dan 6 cm maken wij niet, omdat dan de constructie te zwak wordt. De kans bestaat dat het geheel dan breekt tijdens het vervoer.
In onze webshop kunt u daarom ook niet langer dan 2400 mm, en niet breder dan 1200 mm bestellen. Grotere panelen moeten met speciaal transport geleverd worden. Neem in dat geval even contact met ons op per telefoon of per mail.

 

 

 

kersen kopshout

kersen kopshout

Massief kwaliteitshout exact op maat voor u gemaakt ? Welkom bij QATRINA !

Welkom bij QATRINA: de maatwerkspecialist voor massief hout. Bij ons bestelt u ‘gewoon’ op maat gemaakt en alleen wat u nodig heeft. U hoeft er verder niets meer aan te doen en kunt er direct mee aan de slag. Wel zo handig.

Wij bieden u de mogelijkheid uw bestelling zelf op te komen halen bij ons magazijn in Hengelo, maar laten thuisbezorgen kan ook. Wij bezorgen tegen kostprijs: u betaalt alleen voor wat het ons kost.

Bent u geïnteresseerd in ons kersen kopshout ?