kastdeuren voor IKEA keuken

kastdeuren voor IKEA keuken

Op maat gemaakt door QATRINA: houten kastdeuren voor IKEA keuken !

Bij QATRINA bent u aan het juiste adres wanneer u een keuken wilt die echt aan al uw wensen voldoet. Uw droom wordt werkelijkheid met onze kastdeuren voor IKEA keuken ! Voor alle door IKEA geleverde kastsystemen hebben wij de juiste, passende oplossing !

Omdat wij met meerdere producenten in Europa werken kunnen wij onze kastdeuren scherp aanbieden. Voor kastdeuren voor IKEA keuken hoeft u niet verder te zoeken. Wij leveren een absoluut hoogwaardige kwaliteit in massief houten kastdeuren, maar ook in een dikke fineer uitvoering. Verwen uzelf en ga voor op maat gemaakte kastdeuren van QATRINA !

Onze kastdeuren zijn verkrijgbaar in een prachtige hedendaagse zwarte afwerking, maar voor mensen die meer sfeer in hun keuken willen brengen maken wij ook nog paneeldeuren in verschillende uitvoeringen. Nieuwsgierig ? Bel of mail ons dan even voor de mogelijkheden. Op aanvraag zijn tevens deuren en fronten mogelijk van massief Amerikaans notenhout.

Samen met de corpussen die u bij IKEA bestelt creëert u heel eenvoudig zelf uw droomkeuken met onze massief eiken of noten fronten en deuren. Wij beschikken over alle technische tekeningen van de IKEA kastsystemen en zorgen ervoor dat alles perfect passend bij u wordt afgeleverd.

Creëer uw droomkeuken met de gratis online keukenplanner van IKEA

Hoe gaat dat hele proces ? Met behulp van de gratis online keukenplanner van IKEA maakt u een ontwerp van uw nieuwe keuken of u tekent er uw bestaande keuken in. Gereed ? Stuur het ontwerp dan per mail naar ons door. Onze contactgegevens treft u hier.

Wij leveren zowel massief houten kastdeuren als fineerdeuren: beide uitvoeringen hebben hun eigen uitstraling en voordelen. Bij QATRINA kiest u qua uitvoering en afwerking uit meerdere opties. Transparant afgewerkt of gekleurd, een glad oppervlak of geborsteld of zelfs fijnbezaagd. Heeft u hulp nodig bij uw keuze(s), schroom dan niet contact met ons op te nemen: ons team zit voor u klaar.

U wilt graag een offerte ontvangen ? Volg dan het onderstaande stappenplan

De eerste stap is al aangekaart: m.b.v. de IKEA keukenplanner tekent u uw gewenste keuken. Bij de tweede stap maakt u een keuze uit de uitvoering en afwerking van de deuren en fronten. In eiken leveren wij kastdeuren en fronten in een foutvrije, in een licht rustieke en in een rustieke kwaliteit. Ons notenhout is verkrijgbaar in een A-kwaliteit. Eiken is mogelijk in zowel massief als in fineer. Fineerdeuren kunnen wij leveren in foutvrij en in rustiek eiken. Bent u er uit ? Dan gaan we naar stap 3. Mail uw keukentekening naar QATRINA. U ontvangt daarna zo snel mogelijk een offerte van ons.

 

 

 

kastdeuren voor IKEA keuken

Massieve foutvrij eiken kastdeuren en fronten, transparant gelakt

Twijfelt u nog over de uitvoering ? Bel ons dan even of kom langs in onze showroom

Nadat u van ons de offerte heeft ontvangen kunt u deze voor akkoord tekenen, maar u kunt eventueel ook nog langskomen in onze showroom in Hengelo, Ov. Wij laten u dan ter plaatse nog graag even de verschillende mogelijkheden zien. Bel of mail ons indien u een afspraak zou willen maken.

Bent u geïnteresseerd in onze kastdeuren voor IKEA keuken ?