kastdeuren op maat

kastdeuren op maat

Kastdeuren op maat ? Bij QATRINA bestelt u ze in massief hout tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt !

Voordelige massief houten kastdeuren op maat ? QATRINA maakt kastdeuren, keukendeuren en de bijhorende fronten exact voor u op maat. Alles tot op de millimeter nauwkeurig.
Heeft u een mooie keuken op het oog, maar wilt u graag echt massief hout i.p.v. plaatmateriaal ? Kijk dan snel bij de categorie ‘kastdeuren op maat ‘ op onze website.

Geen zin in ‘plastic’ kastdeuren, maar op zoek naar meer sfeer in uw woonhuis ? Dan zijn onze massief houten kastdeuren op maat zeker het overwegen waard ! U kunt ze gebruiken om uw huidige deuren te vervangen, maar uiteraard ook indien u iets helemaal nieuws gaat aanschaffen. Wij maken ze allemaal op maat in een moderne uitvoering: gewoon mooie strakke kastdeuren.

Massief hout zonder extra versteviging gaat op den duur geheid kromtrekken. Om dit tegen te gaan brengen wij altijd stalen strippen in onze kastdeuren aan. Deze stalen strippen worden onzichtbaar weggewerkt: u ziet er helemaal niets van. Wij vinden een milieuvriendelijke productie belangrijk: daarom zijn onze deuren allemaal gemaakt van FSC gekeurd massief hout. Een keurmerk voor een duurzame productie en een verantwoord bosbeheer.

Kastdeuren zijn bij ons het hele jaar door verkrijgbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eikenhout. De uitvoering in rustiek eiken is op aanvraag ook in een robuuste fijnbezaagde look te bestellen.

Wilt u liever kastdeuren in een andere houtsoort dan eiken ? Op aanvraag is dit evt. mogelijk, maar onze overige houtsoorten zijn niet altijd leverbaar, dus neem voor de laatste stand van zaken even contact met ons op.

 

 

 

kastdeuren op maat

Massief houten kastdeuren (Slavonisch eiken, foutvrij)

 

Sfeervolle deuren gemaakt van Slavonisch eikenhout in een vlakke uitvoering, maar ook als paneeldeur leverbaar

Welkom bij QATRINA, de maatwerkspecialist ! Ook extra bewerkingen zijn bij ons gewoon mogelijk: tegen een geringe meerprijs bijvoorbeeld, kunnen wij ook de benodigde sparingen voor de scharnieren er al voor u uitfrezen.
Elke denkbare afmeting is mogelijk, dus niet alleen ‘standaarddeuren’, maar ook hele kleine, of hele grote deuren zijn geen probleem. Bel of mail ons even indien u speciale wensen heeft. Team QATRINA staat voor u klaar.

Bij QATRINA kunt u ook massief houten paneeldeuren bestellen. Met de hand gemaakt van massief houten panelen met daaromheen een massief houten rand. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten kastdeuren op maat ?