IKEA keukenfronten

IKEA keukenfronten

Voordelig bestellen bij QATRINA: mooie IKEA keukenfronten, exact passend op maat voor u gemaakt !

Wilt u graag een keuken die helemaal precies bij u past ? Wij maken uw droomkeuken compleet met prachtige IKEA keukenfronten passend op de systeemkasten die u bij IKEA bestelt ! Volledig op maat voor u gemaakt en voor concurrerende prijzen: voor uw (nieuwe) IKEA keukenfronten bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Sfeervolle kwaliteit in massief hout of in dik fineer: uw keuken ondergaat een ware metamorfose.

Van supermodern zwart eikenhout tot een meer sfeervolle landelijke stijl. Onze deuren en fronten zijn ook verkrijgbaar in prachtig notenhout. Met de basis van de IKEA kasten combineert u met onze eikenhouten fronten en deuren in een handomdraai uw ideale keuken. Onze keukenfronten en deuren zijn speciaal ontwikkeld voor de IKEA kastsystemen: u bent zo verzekerd van een perfecte aansluiting. Zelf de fronten en deuren monteren is dan nog een fluitje van een cent !

Hoe te beginnen ? Maak met behulp van de IKEA keukenplanner een ontwerp van uw nieuwe keuken, of teken er uw bestaande keuken in. Stuur het ontwerp vervolgens per mail naar ons door en wij gaan er voor u mee aan de slag. Onze contactgegevens treft u hier.

Wij zijn fan van hout: zowel massief hout als fineer hebben hun eigen karakteristieke charme en voordelen. Qua kleurtinten bieden wij verschillende opties: u kiest voor een naturel of gekleurde uitvoering. Wij werken onder meer met Rubio Monocoat: een professionele 2K houtolie verkrijgbaar in transparant en in heel veel kleuren. Voor de afwerking van de fronten en deuren kiest u uit geborsteld, fijnbezaagd of ‘gewoon’ glad.

Onze fronten leveren wij in een strakke, moderne uitvoering zonder overbodige frutsels, maar u kunt bij ons ook terecht voor keukenfronten in meerdere paneeluitvoeringen. Bent u opzoek naar extra sfeer in uw keuken, neem dan contact met ons op voor onze massief houten paneeldeuren.

Het stappenplan van QATRINA 

De kogel is door de kerk: er moeten (nieuwe) keukenfronten en -deuren komen ! De eerste stap is om op de website van IKEA m.b.v. de keukenplanner een ontwerp te maken (klik hier voor een link naar de keukenplanner). Komt u er alleen niet uit, dan raden wij u aan een afspraak te maken met een medewerker van IKEA om het geheel kloppend te maken.

De tweede stap is de keuze van de fronten en deuren. Wij leveren foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken in een massieve uitvoering. Fineer is verkrijgbaar in foutvrij en in rustieke eiken kwaliteit. Ons notenhout is alleen in een foutvrije massieve kwaliteit leverbaar. Bel of mail ons even indien u hierover vragen heeft.

Op naar de derde stap. U mailt uw IKEA keukenontwerp naar ons door: klik hier voor onze contactgegevens. Natuurlijk kunt u ook een geheel eigen ontwerptekening aanleveren: voor specifiek maatwerk draaien wij onze hand niet om. Wij verzorgen vervolgens een geheel vrijblijvende offerte op basis van de door u toegestuurde gegevens.

 

 

 

IKEA keukenfronten

Foutvrij eiken keukenfronten, mat transparant gelakt

Bestellen of een afspraak maken

Bij de vierde stap heeft u onze prijsopgave ontvangen. Is alles naar wens ? Dan kunt kunt u ons een mailtje sturen dat de offerte akkoord is. Wij nemen de bestelling dan zo spoedig mogelijk voor u in behandeling. Twijfelt u nog over de materiaalkeuze ? Maak dan een vrijblijvende afspraak en kom langs in onze showroom in Hengelo (Ov.) U kunt ons hiervoor even bellen, maar een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

Bent u geïnteresseerd in onze IKEA keukenfronten ?