IKEA kastdeuren

IKEA kastdeuren

U vindt ze bij QATRINA: voordelige IKEA kastdeuren, passend op uw nieuwe of bestaande keuken !

Bent u op zoek naar een keuken die aan al uw wensen voldoet ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij maken uw droom werkelijkheid met IKEA kastdeuren exact passend op de systemen van IKEA.

Op maat gemaakt voor zeer interessante prijzen: voor IKEA kastdeuren bent u bij ons aan het enige goede adres ! Hoogwaardige kwaliteit in sfeervol massief hout of uitgevoerd in (extra dik) eikenfineer: u herkent uw eigen keuken niet meer !

Kastdeuren in een moderne zwarte look, maar ook deuren met een gezellige landelijke uitstraling in de vorm van paneeldeuren. Op aanvraag zijn onze kastdeuren en fronten ook leverbaar in massief Amerikaans notenhout. Met als basis de corpussen van IKEA stelt u in een handomdraai uw gewenste keuken samen met onze eiken of notenhouten fronten en deuren. Speciaal door ons ontwikkeld voor de diverse IKEA systemen. Zo bent u ervan verzekerd dat de aansluitingen perfect passend zijn.

De online keukenplanner van IKEA

Waar moet u beginnen ?
U maakt eerst een ontwerp van de nieuwe keuken. Dat kan online m.b.v. de IKEA keukenplanner. U kunt hier natuurlijk ook uw huidige keuken intekenen. Vervolgens stuurt u uw ontwerp per e-mail naar ons. U treft hier onze gegevens.

Zowel massief hout als ook fineer hebben ieder hun karakteristieke uitstraling en voordelen. Voor de afwerking van de deuren bieden wij meerdere opties: zowel transparant als gekleurd afgewerkt is mogelijk. Wij werken met Rubio Monocoat twee componenten houtolie. Deze olie is naast transparant ook leverbaar in heel veel kleurstellingen. Liever uw deuren gelakt ? Uiteraard kan dat ook.
Wij kunnen onze deuren en bijpassende fronten in een gladde uitvoering voor u maken, maar ook fijnbezaagd of geborsteld is mogelijk. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Hoe nu verder ?

Stap 1 is het ontwerp m.b.v. de IKEA keukenplanner of maak een afspraak bij een vestiging van IKEA indien u er alleen niet uitkomt. Stap 2 is de keuze van gewenste deuren en fronten. QATRINA levert ze in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, maar ook in A-kwaliteit Amerikaans notenhout. In een massieve uitvoering en in fineer. Fineerdeuren zijn te bestellen in een foutvrije en in een rustieke houtkwaliteit. Twijfelt u ? Bel of mail ons dan even.

Stap 3. Mail uw IKEA tekening naar ons door. Vanzelfsprekend kunt u ook een zelfgemaakte tekening opsturen: het verzorgen van maatwerk is onze specialiteit. Van ons ontvangt u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave.

 

 

 

IKEA kastdeuren

IKEA kastdeuren, mat transparant gelakt, massief foutvrij eiken

Klaar om te bestellen of liever nog een afspraak maken in onze showroom

Stap 4. U heeft van ons een offerte ontvangen. Is alles naar wens en heeft u verder geen vragen, dan stuurt u ons een mail dat de opgave akkoord is. Uw bestelling wordt dan z.s.m. in behandeling genomen. Heeft u nog vragen of twijfelt u nog over de te kiezen uitvoering ? Bel of mail ons dan voor een afspraak in onze showroom in Hengelo, Overijssel.

Bent u geïnteresseerd in onze IKEA kastdeuren ?