houten werkbladen op maat

houten werkbladen op maat

Mooie houten werkbladen op maat ? Bij QATINA bestelt u ze voordelig en eenvoudig online ! 

Wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig voor onze klanten: schitterende houten werkbladen op maat. Standaard leverbaar in het mooie Slavonisch eikenhout, maar andere houtsoorten zijn eventueel ook mogelijk. Wij leveren een compleet pakket, want indien gewenst kunnen wij eventuele sparingen voor kooktoestellen, spoelbakken en kranen er tegen een geringe vergoeding al meteen voor u uitfrezen. U hoeft het dan alleen nog maar te (laten) monteren.

Bij ons bestelt u kinderlijk eenvoudig online houten werkbladen op maat in eiken, in de afmetingen die u nodig heeft. Wij werken tot op de millimeter nauwkeurig, dus u hoeft er zelf niets meer aan te doen. Eiken leveren wij in drie kwaliteiten: naast foutvrij eiken is ook een werkblad in licht rustiek eiken en rustiek eiken mogelijk. Andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag: klik hier voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten en neem contact met ons op..

Werkbladen zijn mogelijk in drie verschillende hout uitvoeringen: in doorgaande lamellen, vingerlas en in het exclusieve kopshout. Wij zijn trouwens een van de heel weinigen die kopshout in Nederland en België kunnen leveren, dus doe hier uw voordeel mee. Het door ons gebruikte hout voor de werkbladen is gegarandeerd duurzaam geproduceerd en altijd FSC gekeurd.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten ? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

houten werkbladen op maat

Houten werkblad op maat (kops eiken)

 

Werkbladen in meerdere houtsoorten leverbaar

Het overgrote deel van onze werkbladen wordt besteld in Slavonisch eiken en in het schitterende notenhout, maar wij kunnen ook nog andere houtsoorten leveren. Neem hiervoor een kijkje bij onze categorie andere houtsoorten en laat u verrassen ! Meer informatie of advies nodig ? Neem dan contact met ons op: wij zijn bereikbaar via telefoon en mail.

Eikenhouten werkbladen opgebouwd uit doorgaande lamellen kunnen wij doorgaans leveren tot maximaal ongeveer vier meter lang. Langer is wel mogelijk, maar alleen in vingerlas of in een kopshout uitvoering. Houdt u in dat geval wel rekening met het transporteren en ter plaatse manoeuvreren: dergelijke werkbladen zijn namelijk erg zwaar.

 

Bent u geïnteresseerd in onze houten werkbladen op maat ?