houten werkblad

houten werkblad op maat

Een fraai houten werkblad ? Wij maken het op maat voor u ! 

Een mooi houten werkblad voor in uw keuken of badkamer ? Dan zit u goed bij QATRINA !. De uitsparingen voor kooktoestel, spoelbak(ken) en kraan maken wij er zo nodig al voor u in. U hoeft het blad dan alleen nog maar te (laten) plaatsen en af te monteren.

Bestel heel gemakkelijk vanuit uw luie stoel een houten werkblad, helemaal exact op maat voor u gemaakt in de afmeting en vorm die u nodig heeft. Wij leveren foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken werkbladen, maar ook werkbladen in andere houtsoorten zijn mogelijk: klik hier voor een overzicht.
U kunt bij ons werkbladen bestellen in de volgende uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Wij zijn een van de weinigen die dit kopshout in Nederland en België überhaupt kunnen leveren !

QATRINA levert uitsluitend hoogwaardige houtproducten, en onze producten zijn bovendien ook nog eens stuk voor stuk FSC gekeurd.

Neemt u gerust even contact met ons op indien u meer informatie wenst.

 

 

 

houten werkblad

Houten werkblad (notenhout)

 

Een vol massief houten werkblad in diverse houtsoorten verkrijgbaar

Massief eiken en massief noten zijn verreweg de meest door ons geleverde houtsoorten. Wij leveren echter ook andere houtsoorten. Klik hier voor onze andere houtsoorten. Heeft u hulp of advies nodig ? bel of mail ons gerust.

Over het algemeen zijn onze houten werkbladen in doorgaande lamel gewoon leverbaar tot een lengte van maximaal 4 meter, maar het komt wel eens voor dat de voorraad beperkt is, waardoor we een andere uitvoering van het blad zullen moeten accepteren: een werkblad in vingerlas of in kopshout.

Een werkblad in vingerlas wordt samengesteld uit kortere stukjes hout, die door middel van een speciaal hiervoor ontwikkelde houtverbinding (de vingerlas) met elkaar verlijmd worden.
Werkbladen in kops uitvoering worden opgebouwd uit vierkante blokjes hout van ongeveer 43×43 millimeter, die met elkaar verlijmd worden. Wij kunnen vingerlas en kopshout werkbladen leveren tot wel zeven meter lang.

Bent u geïnteresseerd in een houten werkblad ?