houten wandplanken

blind bevestigingssysteem wandplanken

Op zoek naar massief houten wandplanken ? Wij maken ze op maat !

Geen zin om zelf te gaan zitten zagen, schaven en schuren ? Dat hoeft ook helemaal niet, want wij maken massief houten wandplanken gewoon op maat voor u ! Desgewenst ook al voorzien van een blind ophangsysteem waarmee u de planken ‘zwevend’ aan de muur kunt bevestigen.

In het kort de mogelijkheden:

  • Een maximale lengtes tot 3 meter is mogelijk, gecombineerd met ons blinde bevestigingssysteem is een breedte tot 29 cm. mogelijk.
  • Gemaakt van prachtig massief Slavonisch eikenhout, leverbaar in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken
  • Diktes mogelijk van 25 mm, 30 mm en maximaal 40 mm.
  • Een verjongde rand of boomstamrand is op aanvraag mogelijk
  • U heeft de keuze uit onbehandeld, dan wel transparant of gekleurd geolied in een Rubio Monocoatkleur naar eigen keuze.

Onze houten wandplanken zijn online te bestellen in courante lengtes tot 1,5 meter, uitgevoerd in licht rustiek eiken, met een standaardbreedte van 29 cm. en een dikte van 30 mm. Stuur ons gerust even een mailtje met uw wensen, dan ontvangt u hiervoor een prijsopgave. Onze contactgegevens treft u hier

Zoekt u houten wandplanken zonder een blind ophangsysteem omdat u er bijvoorbeeld zelf nog mee aan de slag wilt ? Kijk dan even op onze website bij de categorie ‘eiken panelen op maat’: klik hier. Wandplanken in een andere houtsoort dan eiken leveren wij op aanvraag: klik hier voor het overzicht van onze overige leverbare houtsoorten op de website.
Uitsluitend de beste houtkwaliteit, maar wel voor aantrekkelijke prijzen. Gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.
Massief houten wandplanken bestelt u bij ons in doorgaande lamellen of in vingerlas tot en met een dikte van maximaal 40 mm. Onze standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm. Tussenliggende diktes leveren wij op aanvraag.

 

 

houten wandplanken

 

Drie kwaliteiten eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Schitterende vol massief houten wandplanken zonder bevestigingssysteem bestelt u eenvoudig zelf online. Wij leveren via de website tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meterOp aanvraag is langer en breder mogelijk: neem hiervoor contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze houten wandplanken ?