houten wandplanken op maat

wandplanken op maat blind bevestigd

Op zoek naar mooie massief houten wandplanken op maat ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Zelf gaan zitten zagen, schaven en schuren ? Dat is toch niet meer van deze tijd ! En dat hoeft dus ook niet, want wij maken massief houten wandplanken op maat voor u ! U kunt ze desgewenst ook al laten voorzien van ons ingenieuze blinde bevestigingssysteem waardoor u de wandplanken als het ware ‘zwevend’ kunt ophangen.

Onderstaand in het kort de mogelijkheden:

  • Maximaal 3 meter lang en 29 centimeter breed in combinatie met het blinde ophangsysteem.
  • Te bestellen in massief Slavonisch eiken in drie kwaliteiten: foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken.
  • Leverbaar in 25, 30 en 40 mm. dik massief.
  • Een subtiele verjongde rand of stoere boomstamrand is mogelijk op aanvraag.
  • U kiest zelf of u een onbehandeld, dan wel transparant of gekleurd geoliede wandplank in een Rubio Monocoatkleur naar eigen keuze bestelt.

De houten wandplanken op maat zijn online in onze webwinkel te bestellen in een aantal veelgevraagde lengtes tot maximaal 1,5 meter in licht rustiek eiken met een breedte van 29 cm. en een dikte van 30 mm. Bent u zoek naar afwijkende maten ? Stuur ons dan een mail met uw wensen, dan sturen wij u een vrijblijvende prijsopgave toe. Onze gegevens vindt u hier

Wilt u liever wandplanken zonder een ophangsysteem omdat u er zelf nog mee aan het werk wilt ? Neem dan even een kijkje bij de categorie ‘eiken panelen op maat’ op onze website: klik hier. Houten wandplanken in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag: klik hier voor ons overzicht van andere leverbare houtsoorten.
Gegarandeerd de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor lage prijzen. Stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd en allemaal voorzien van het FSC keurmerk.
Wandplanken leveren wij in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering tot en met maximaal 40 mm. dik. Standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 millimeter. Tussenliggende/andere diktes zijn op aanvraag mogelijk.

 

 

houten wandplanken op maat

 

Slavonisch eiken wandplanken in drie kwaliteiten, maar ook leverbaar in andere houtsoorten

Houten wandplanken zonder blind bevestigingssysteem zijn direct online in onze webshop te bestellen. Via de website leveren wij deze om logistieke redenen niet langer dan 3 meter, en niet breder dan 1,2 meter.
Heeft u langere of bredere wandplanken nodig ? Deze kunnen wij wel leveren, maar uitsluitend op aanvraag. Neem in dat geval contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze houten wandplanken op maat ?