houten vensterbanken

massief eiken panelen

Schitterende houten vensterbanken, helemaal op maat gemaakt, bestelt u eenvoudig bij QATRINA

De prijzen van houten vensterbanken zijn de laatste tijd helaas behoorlijk gestegen. Doordat wij echter een nauwe samenwerking met voordelige producenten in Oost-Europa onderhouden, kunnen wij onze prijzen gelukkig nog zeer scherp houden. Bestel bij QATRINA heel gemakkelijk zelf online massief houten vensterbanken op maat voor u gemaakt .Het slimme bestelsysteem op onze website rekent binnen een paar tellen de prijs voor het gewenste product voor u uit. Bij QATRINA staat duurzaamheid voorop: ons hout is daarom ook allemaal FSC gekeurd.

QATRINA levert vol massief eiken vensterbanken in zo goed als elke afmeting in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij eikenlicht rustiek eiken en rustiek eiken. Andere houtsoorten leveren wij ook, maar op aanvraag. Klik hier voor het overzicht van onze overige leverbare houtsoorten. U kunt natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via telefoon en per mail.

De massief houten vensterbanken zijn te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering. Standaard zijn onze vensterbanken 20 mm, 25 mm, 30 mm. of 40 mm. dik. Andere diktes zijn ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag.

 

 

 

houten vensterbanken

Foutvrij eiken, doorgaande lamel

Fraaie houten vensterbanken op maat, tot op de millimeter nauwkeurig, en voor uiterst scherpe prijzen

QATRINA levert hout op maat gemaakt: standaard afmetingen doen wij niet aan. Vensterbanken in doorgaande lamel en vingerlas zijn online via onze webshop tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter te bestellen. Langer, breder of gemaakt in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Neem in dat geval gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Op maat gemaakt in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, maar ook in een andere houtsoort dan eiken leverbaar: bij QATRINA is dit allemaal mogelijk, en dat ook nog eens voor zeer redelijke prijzen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze houten vensterbanken ?