houten vensterbank

massief eiken panelen

Een mooie houten vensterbank op maat voor u gemaakt, bestelt u voordelig bij QATRINA

De laatste jaren is de prijs voor een houten vensterbank behoorlijk omhoog gegaan. Door onze nauwe samenwerking met voordelige producenten in Oost-Europa kunnen wij onze prijzen echter nog steeds zeer laag houden.

Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig zelf online een massief houten vensterbank. Het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem rekent razendsnel de prijs voor het gewenste product voor u uit.
Duurzaamheid staat bij ons voorop: onze houtproducten zijn daarom ook allemaal FSC gekeurd.

Massief houten vensterbanken leveren wij in zo goed als iedere gewenste afmeting. Wij leveren in eiken drie kwaliteiten: foutvrij eikenlicht rustiek eiken en rustiek eiken. Ook voor andere houtsoorten bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Klik hier voor een overzicht van onze overige houtsoorten. Natuurlijk kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken per telefoon en mail.

De massief houten vensterbanken leveren wij  in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering. Standaard leveren wij 20 mm, 25 mm, 30 mm. en 40 mm. dik. Tussenliggende diktes zijn op aanvraag echter ook verkrijgbaar.

 

 

 

houten vensterbank

Massief houten vensterbank (foutvrij eiken)

Massief houten vensterbanken op maat voor u gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig, en voor een scherpe prijs

QATRINA maakt massief houten vensterbanken op maat: standaardmaten kennen wij niet. Massief houten vensterbanken in doorgaande lamel en vingerlas leveren wij online via onze webshop tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Langer, breder of een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Neemt u in dit geval even contact met ons op, dan helpen wij u verder.

Massief houten vensterbanken op maat voor u gemaakt in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, maar ook in veel andere houtsoorten leverbaar: bij QATRINA vindt u het allemaal, en ook nog eens voor zeer interessante prijzen.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten vensterbank ?