houten timmerpanelen

houten timmerpanelen

Massief houten timmerpanelen op maat voor u gemaakt door QATRINA

Op maat gemaakte massief houten timmerpanelen bestellen ? Bij QATRINA kan dat gewoon online vanuit uw luie stoel thuis ! Wij maken massief houten timmerpanelen, tafelbladen, bureaubladen, keukenbladen en werkbladen op maat, tot op de mm. nauwkeurig. Uitsluitend maatwerk, want standaardmaten kennen wij niet. U bepaalt het gewoon helemaal zelf, of het nou ronde, vierkante, rechthoekige, ovale of ellipsvormige panelen moeten worden. Bij QATRINA is het allemaal mogelijk, want wij kunnen alle vormen op maat voor u maken. Neem gerust even contact met ons op: u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.

Voor onze massief eiken timmerpanelen gebruiken wij het prachtige Slavonisch eiken. Eiken leveren wij in foutvrijelicht rustieke of in rustieke kwaliteit. Naast eiken panelen, leveren wij ook panelen in een andere houtsoort. Deze leveren wij op aanvraag. Op onze website vindt u hiervan een overzicht. Scherpe prijzen en een gegarandeerd milieuvriendelijke productie, want ons hout is allemaal FSC gekeurd.

QATRINA levert massief houten timmerpanelen in drie uitvoeringen: in vingerlasdoorgaande lamel en in kopshout.  Panelen in vingerlas en in doorgaande lamel zijn online in vier diktes verkrijgbaar: in 20, 25, 30 en 40 mm. Tussenliggende diktes zijn leverbaar op aanvraag.

Ons schitterende en exclusieve kopshout kunt u online in 60 mm. dik Slavonisch eiken bestellen. Op aanvraag leveren wij ook kopshout in andere houtsoorten, en dikker kopshout. De maximaal leverbare dikte voor ons kopshout bedraagt 120 mm. Stopt u dus maar met zoeken, want bij QATRINA vindt u vast en zeker wat u zoekt !

 

 

 

houten timmerpanelen

Houten timmerpanelen op maat

 

Prachtige timmerpanelen op maat voor u gemaakt voor een scherpe prijs

Bestel gemakkelijk online massief eiken timmerpanelen in onze webwinkel. Het is echt een fluitje van een cent ! Panelen in vingerlas en doorgaande lamel zijn hier tot maximaal 3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed te bestellen. De maximale lengte en breedte voor online bestellingen van kopshout panelen bedraagt 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Buiten de website om is (veel) langer en breder op aanvraag mogelijk. Kopshout en vingerlaspanelen zijn leverbaar tot maar liefst zeven meter lang.

 

Bent u geïnteresseerd in onze houten timmerpanelen ?