houten timmerpaneel

houten timmerpaneel

Een houten timmerpaneel bestelt u heel eenvoudig online bij QATRINA

Gemakkelijk en voordelig een houten timmerpaneel bestellen ? Dat kan gewoon vanuit uw luie stoel thuis online bij QATRINA ! Bij ons bestelt u heel eenvoudig houten timmerpanelen, tafelbladen, keukenbladen, bureaubladen en werkbladen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. Wij leveren uitsluitend maatwerk; standaard maten doen wij niet aan. Zegt u het maar: wilt u een rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig paneel ? Het maakt ons niet uit, want wij maken het op maat voor u. Ook voor heel ingewikkelde vormen draaien wij onze hand niet om, dus neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Onze massief eiken timmerpanelen maken wij van Slavonisch eiken. Deze kunt u bij ons in drie kwaliteiten bestellen: in foutvrijlicht rustiek of in rustiek eiken. Naast timmerpanelen van eikenhout, leveren wij ook panelen in andere houtsoorten op aanvraag. Kijk hiervoor even op onze website. Een gegarandeerd duurzame productie, messcherpe prijzen, de allerbeste kwaliteit en allemaal FSC gekeurd.

De timmerpanelen zijn leverbaar in doorgaande lamellen, vingerlas en in kopshout.  Doorgaande lamel en vingerlas leveren wij online in vier diktes: 20, 25, 30 en 40 mm. Op aanvraag zijn tussenliggende diktes verkrijgbaar. Het prachtige kopshout is online in 60 mm. dik eiken te bestellen, maar is op aanvraag ook te leveren in een andere houtsoort en in andere diktes. QATRINA levert kopshout tot wel 120 mm. dik, dus verder zoeken is niet nodig !

 

 

 

houten timmerpaneel

Houten timmerpanelen

 

Massief houten timmerpanelen op maat gemaakt voor een scherpe prijs ? Van harte welkom bij QATRINA !

Vol massief eikenhouten  timmerpanelen bestelt u gewoon zelf in onze webwinkel. Doorgaande lamel en vingerlas kunt u hier tot maximaal  3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed bestellen. De maximale lengte voor kops panelen in onze webwinkel bedraagt 2,4 meter, en de breedte is maximaal 1,2 meter.
Op aanvraag, buiten onze website om, leveren wij echter veel langer en/of breder. Vingerlas en kopshout panelen zijn leverbaar tot wel 7 meter lang. 

 

Bent u geïnteresseerd in een houten timmerpaneel ?