houten tafelpoten

houten tafelpoten

Houten tafelpoten van QATRINA

Doordat de prijzen van eiken houten tafelpoten de laatste jaren behoorlijk zijn gestegen, zijn veel afnemers overgestapt op een andere houtsoort.
Wij beschikken echter al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen in Oost-Europa. Zodoende zien wij kans de prijzen zeer laag houden.

Onze houten tafelpoten worden vervaardigt uit Slavonisch eiken: een zeer harde en sterke eiken soort. Van nature is Slavonisch eiken al zeer goed bestand tegen kromtrekken en/of torderen.

Ook QATRINA gaat voor een duurzame productie: het door ons geleverde hout voor de tafelpoten is daarom ook allemaal FSC gekeurd

 

 

 

houten tafelpoten     houten tafelpoten

 

Houten tafelpoten op maat voor u gemaakt

Wij laten onze tafelpoten in Oost-Europa maken, zodat deze bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomen.
De tafelpoten worden vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden.

Wij leveren houten tafelpoten in meerdere modellen, afmetingen en diktes: op onze website treft u een breed assortiment in tafelpoten.
Zoekt u een afwijkende maat of dikte voor uw tafelpoten ?. Of heeft u liever een andere houtsoort ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

houten tafelpoten                               houten tafelpoten

 

U heeft een eigen ontwerp gemaakt dat u wilt laten maken ?. Ook dat is in veel gevallen geen probleem voor ons. Neem daarvoor even contact met ons op, dan lopen wij de diverse mogelijkheden met u door.

kortom: voor nieuwe klassieke en/of moderne tafelpoten onder uw bestaande tafelblad bent u bij ons aan het juiste adres !.
Naast houten tafelpoten en onderstellen leveren wij ook stalen onderstellen en tafelbladen op maat. Bezoek onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden !.

Neem gerust even contact met ons op, als u vragen en/of hulp nodig heeft. Wij helpen u graag verder !.

QATRINA, omdat wij staan voor een goede service en uitsluitend de allerbeste kwaliteit leveren.

 

Bent u geïnteresseerd in onze houten tafelpoten ?