houten tafelbladen op maat

houten tafelbladen op maat

Vol massief houten tafelbladen op maat bestelt u voordelig bij QATRINA

U kunt wel stoppen met verder zoeken, want voor houten tafelbladen op maat bent u bij ons helemaal aan het goede adres ! Bestellen is heel eenvoudig, want dat doet u gewoon super relaxt online vanuit uw luie stoel thuis ! Prachtige vol massief houten tafelbladen op maat gemaakt. Wij hebben de beschikking over de allernieuwste apparatuur, dus vrijwel elke gewenste vorm is mogelijk. Pure kwaliteit, maar dan wel voor betaalbare prijzen.

Vrijwel alle tafelbladen aangeboden in de Benelux zijn gemaakt van Europees eikenhout: wij maken echter gebruik van het schitterende Slavonisch eiken: een mooie lichte en heel erg harde houtsoort. Door ons geleverde tafelbladen zijn uiteraard allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout: een garantie voor een verantwoord bosbeheer.

Drie kwaliteiten eikenhout zijn mogelijk: wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken tafelbladen op maat. Een blad gemaakt van een andere houtsoort is eventueel mogelijk op aanvraag. U vindt een overzicht van de mogelijkheden op onze website: klik hier. Een tafelblad is verkrijgbaar in vingerlas en in doorgaande lamellen in meerdere courante diktes. Een tussenliggende dikte is mogelijk op aanvraag.

Wilt u iets unieks in huis ? Kijk dan ook even bij onze tafelbladen gemaakt van kopshout: prachtig en nagenoeg onverslijtbaar ! Kopshout is online bij ons te bestellen in 60 mm. dik eiken. Klik hier.

U bent best handig en kunt zelf op maat zagen ? Neem dan even een kijkje bij onze panelen uit voorraad. Deze kunnen wij normaal gesproken al binnen een week bij u thuisbezorgen. klik hier voor onze categorie voorraadpanelen.

 

 

houten tafelbladen op maat

 

De allerbeste kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen !

Aantrekkelijk geprijsd, uitsluitend de allerbeste kwaliteit en thuis bij u afgeleverd !
U kiest uit rond, ovaal, vierkant en rechthoekig in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken uitgevoerd in doorgaande lamellen of in vingerlas. Kopshout is verkrijgbaar in 60 mm. dik eiken. Neem voor niet alledaagse, zelf bedachte vormen of hele grote bladen even contact met ons op.

Massief hout is duur. Een aanzienlijk minder kostbaar alternatief voor massief hout is een tafelblad gemaakt van dik eikenfineer. Fineer tafelbladen zijn door verbeterde technieken vandaag de dag nog nauwelijks van massief hout te onderscheiden. U kunt bij ons terecht voor fineer tafelbladen in foutvrij en rustiek eiken. Vanzelfsprekend ook weer op maat gemaakt tot maximaal 58 mm. dik. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in onze houten tafelbladen op maat ?