houten tafelblad

houten tafelblad

Een mooi houten tafelblad ? Bestel het voordelig bij QATRINA !

Op zoek naar een fraai houten tafelblad ? Stop dan maar met zoeken, want bij QATRINA bent u aan het juiste adres !
Prachtige vol massief houten tafelbladen exact op maat voor u gemaakt. Bestellen kan simpel online: u hoeft er de deur niet voor uit ! Voor niet alledaagse vormen draaien wij onze hand ook niet om: wij werken met hoogwaardige cnc freesmachines waarmee praktisch iedere gewenste vorm gemaakt kan worden. Kwaliteit voor betaalbare prijzen: bestel uw houten tafelblad gewoon op maat bij QATRINA !

Europees eiken wordt in de Benelux het meest aangeboden: een wat gelig ogende houtsoort. Wij werken met Slavonisch eiken: een veel hardere en mooiere soort eikenhout. Vanzelfsprekend is ons eiken allemaal FSC gekeurd: een waarborg voor een verantwoorde houtkap. Slavonisch eiken is verkrijgbaar in drie houtkwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Houten tafelbladen in andere houtsoorten zijn, mits op dat moment leverbaar, mogelijk op aanvraag. Een overzicht van onze overige houtsoorten treft u hier.
Wij leveren tafelbladen in vingerlas en in doorgaande lamellen in diktes van 20, 25, 30 en 40 mm. Op aanvraag zijn tussenliggende diktes mogelijk.

U zoekt iets echt unieks ? Dan is een tafelblad gemaakt van kopshout wellicht iets voor u. Kopshout tafelbladen zijn in onze webwinkel te bestellen in 60 mm. dik massief Slavonisch eiken. Klik hier voor meer informatie.

Kunt u zelf op maat zagen ? Misschien zijn onze voorraadpanelen dan een optie. Wij leveren deze normaal gesproken al binnen een week bij u thuis. klik hier voor onze panelen uit voorraad.

 

 

houten tafelblad

 

QATRINA, voor kwaliteit in maatwerk !

De allerbeste kwaliteit, alles op maat voor u gemaakt en gemakkelijk en voordelig thuis bij u afgeleverd.
Een rond, ovaal, vierkant of rechthoekig tafelblad ? Bestel het heel eenvoudig zelf online in foutvrij, licht rustiek of rustiek Slavonisch eiken. U kiest uit een tafelblad in doorgaande lamellen of vingerlas. Kopshout tafelbladen zijn verkrijgbaar in 60 mm. dik vol massief eiken. Ingewikkelde vormen of XL tafelbladen zijn mogelijk op aanvraag.

Een veel goedkoper alternatief voor massief hout zijn onze tafelbladen gemaakt van dik eikenfineer. Fineer werd vroeger vaak als inferieur weggezet, maar door sterk verbeterde technieken is het tegenwoordig vrijwel niet meer van massief te onderscheiden. Wij leveren fineer in twee kwaliteiten: foutvrij en rustiek eiken. Uiteraard ook gewoon op maat leverbaar tot en met liefst 58 mm. dik. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten tafelblad ?