houten tafelblad vierkant

houten tafelblad vierkant

U zoekt een mooi houten tafelblad vierkant ? Welkom bij QATRINA !

Bij ons bent u helemaal aan het juiste adres: een houten tafelblad vierkant bestelt u gewoon online in elke door u gewenste afmeting en tot op de millimeter nauwkeurig. Relaxt bestellen bij QATRINA, want het kan gewoon vanuit uw luie stoel thuis !

Ook ingewikkelde, zelf bedachte vormen zijn geen probleem: onze leveranciers beschikken over professionele apparatuur waarmee praktisch elke vorm gerealiseerd kan worden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wij leveren de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor voor een betaalbare prijs: bestel dus razendsnel uw houten tafelblad vierkant op maat gemaakt door QATRINA  !

Zo goed als alle aangeboden massief eiken tafelbladen worden gemaakt van Europees eikenhout: een gelig ogende houtsoort die in Nederlandse en Belgische bossen veelvuldig voorkomt. Onze tafelbladen worden echter van Slavonisch eiken gemaakt: een heel mooie lichte eikensoort.

Wij vinden een duurzaam productieproces belangrijk: ons hout is daarom zonder uitzondering allemaal FSC gekeurd. Eiken is bij ons leverbaar in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Een Andere houtsoort is evt. mogelijk op aanvraag. Kijk ook even op onze website. Wij leveren in doorgaande lamellen en in vingerlas.

U zoekt meer exclusiviteit ? Wij leveren ook bladen gemaakt van kopshout in 60 mm. dik eiken. Klik hier voor meer informatie. Maatwerk duurt u te lang ? Klik dan hier voor onze panelen uit voorraad. Deze kunnen wij heel snel bij u afleveren.

 

 

houten tafelblad vierkant

 

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Betaalbare prijzen, absolute topkwaliteit en voordelig door onze vaste koeriersdienst bij u thuis afgeleverd. Bestel online een mooi rond, ovaal, vierkant of rechthoekig eiken tafelblad in een foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. Wij maken tafelbladen twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen en in vingerlas. Een exclusief tafelblad gemaakt van kopshout is mogelijk in 60 mm. dik eikenhout.

Heel grote tafelbladen of tafelbladen met afwijkende vormen zijn op aanvraag mogelijk. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Massief hout is het nieuwe goud en dus kostbaar. Bij ons kunt u daarom ook een tafelblad in dik eikenfineer bestellen. Fineer is vandaag de dag vrijwel niet (meer) van massief te onderscheiden en is absoluut een deugdelijk en betaalbaar alternatief. U kunt fineer bij ons bestellen in foutvrij en rustiek eiken: klik hier voor ons fineer.

Bent u geïnteresseerd in een houten tafelblad vierkant ?