houten tafelblad rechthoekig

houten tafelblad rechthoekig

Een houten tafelblad rechthoekig ? QATRINA maakt het op maat voor u !

Zoekt u een massief houten tafelblad rechthoekig ? Dan zit u bij QATRINA helemaal goed ! Wij maken massief houten tafelbladen op maat in de door u gewenste afmetingen, tot op de millimeter nauwkeurig. U bestelt uw tafelblad gewoon online: gemakkelijker kunnen wij het u niet maken !

Elke vorm is mogelijk, want onze producenten werken met geavanceerde cnc freesmachines die iedere vorm kunnen realiseren. Absoluut hoogwaardige kwaliteit, maar dan wel voor betaalbare prijzen. Bestel uw houten tafelblad rechthoekig op maat dus bij QATRINA !

Tafelbladen worden doorgaans aangeboden in Europees eiken: een eikensoort die na verloop van tijd wat gelig oogt. Wij gebruiken Slavonisch eikenhout: een beduidend hardere en mooiere houtsoort. Het door ons gebruikte hout is altijd FSC gekeurd: een keurmerk voor een verantwoord bosbeheer. Onze eiken tafelbladen zijn verkrijgbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Een tafelblad in een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk. Kijk even op de website voor een overzicht. De tafelbladen zijn in vingerlas en in doorgaande lamellen te bestellen in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Andere diktes op aanvraag.

U zoekt iets exclusiefs ? Dan is een blad van kopshout misschien wel iets voor u. Een tafelblad van kopshout is bij ons verkrijgbaar in 60 mm. dik eikenhout. Voor meer informatie klikt u hier.

Voor handige klanten die zelf op maat kunnen zagen hebben wij ook panelen op voorraad. Voorraadpanelen kunnen wij normaal gesproken al binnen een week bij u bezorgen. Geïnteresseerd ? klik dan hier.

 

 

houten tafelblad rechthoekig

Kopshout

 

Hoogwaardige kwaliteit van QATRINA !

Hoogwaardige kwaliteitsproducten, op maat tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt en voordelig thuisbezorgd. Uw nieuwe ronde, ovale, vierkante of rechthoekige tafelblad bestelt u online in prachtig foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. U kiest uit doorgaande lamellen of vingerlas.
Een kopshout tafelblad is mogelijk in 60 mm. dik massief eikenhout. Voor niet alledaagse, ingewikkelde vormen of een extra groot tafelblad verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

Zoals u wellicht weet is massief hout duur. Daarom bieden wij ook tafelbladen aan gemaakt van dik eikenfineer: Fineer werd in het verleden vaak als inferieur bestempeld, maar door hedendaagse technieken is het tegenwoordig bijna niet van massief hout te onderscheiden. Fineer is daarmee zeker een volwaardig betaalbaar alternatief geworden. Fineer is mogelijk in foutvrij en rustiek eiken. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten tafelblad rechthoekig ?