houten plaat

houten plaat

Een mooie houten plaat bestelt u gewoon online op maat bij QATRINA !

Eigen meubel(s) aan het maken en een massief houten plaat nodig ? Welkom bij QATRINA ! Wij maken platen op maat van schitterend Slavonisch eiken. Platen in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Klik hier voor een overzicht of neem meteen contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken, maar een mailtje kan natuurlijk ook.

Houten platen leveren wij standaard in 20, 25, 30 of 40 mm, dik, maar andere diktes zijn eventueel ook mogelijk op aanvraag. Bestellen via de webshop is heel eenvoudig: u selecteert de gewenste houtkwaliteit en de afmetingen van de plaat, en het intelligente bestelsysteem verzorgt de rest. Uiteraard bestelt u tot op de mm. nauwkeurig zodat de plaat meteen gereed is om te verwerken.

Onze massief houten platen zijn in drie verschillende uitvoeringen te bestellen: wij leveren doorgaande lamel, vingerlas en kopshout. Doorgaande lamellen en vingerlas platen leveren wij t/m maximaal 40 millimeter dik. Kops hout platen zijn verkrijgbaar vanaf 60 millimeter t/m 120 millimeter dik. Onze producenten werken met computergestuurde houtbewerkingsmachines waardoor nagenoeg elke gewenste vorm gemaakt kan worden. Mocht u dus iets speciaal in gedachten hebben, neem dan contact met ons op.

Omdat maatwerk wat tijd vergt en niet iedereen het geduld heeft om hierop te wachten, hebben wij ook een groot aantal houten platen in verschillende gangbare afmetingen op voorraad. De levertijd bedraagt in dat geval doorgaans maar een week. Dus heeft u haast ? Klik dan hier voor onze voorraadpanelen.

Het door ons gebruikte hout voor de platen is stuk voor stuk voorzien van het FSC keurmerk en gegarandeerd duurzaam geproduceerd. Een waarborg voor een verantwoorde houtkap.

 

 

 

houten plaat

Wij zagen niet op maat, maar maken op maat 

Bestel uw houten platen op maat gemaakt zonder extra kosten. Wij zagen niet, dus u betaalt er ook niet voor.
Onze Slavonisch eiken platen zijn te bestellen in drie kwaliteiten: wij leveren foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken in doorgaande lamellen en in vingerlas. Op aanvraag zijn platen in een andere houtsoort dan eiken mogelijk.

Via onze website leveren wij eiken tot maximaal 3 meter lang en 1,2 meter breed. Langere of bredere platen zijn wel mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Neem in dat geval contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten plaat ?