houten plaat op maat

houten plaat op maat

Een prachtige massief houten plaat op maat bestelt u heel gemakkelijk online bij QATRINA !

Zelf houten meubel(s) bedacht en nu een houten plaat op maat nodig ? Dan heten wij u van harte welkom bij QATRINA ! Bij ons bestelt u onder meer platen op maat gemaakt van mooi Slavonisch eikenhout, maar platen in een andere houtsoort zijn ook mogelijk: deze leveren wij buiten de website om op aanvraag. Klik hier voor een overzicht of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze houten platen zijn leverbaar in vier verschillende diktes, te weten in 20, 25, 30 of 40 mm. Een andere dikte is mogelijk op aanvraag.
U bestelt eiken platen heel gemakkelijk zelf via onze website. Kies de gewenste kwaliteit, afmetingen en dikte en ons bestelsysteem rekent vervolgens razendsnel de prijs voor u uit. Bestellen kan tot op de millimeter nauwkeurig: zo hoeft u er desgewenst zelf niets meer aan te zagen, schaven of schuren.

Onze platen leveren wij in drie uitvoeringen: u kunt kiezen uit platen met doorgaande lamellen, platen in vingerlas en kopshout platen. Doorgaande lamellen en vingerlas is mogelijk tot en met maximaal 40 millimeter dik. Kopshout platen leveren wij vanaf 60 millimeter dik t/m 120 millimeter dik.

Nagenoeg iedere gewenste vorm kan gemaakt worden, dus heeft u iets heel speciaals in gedachten ? Neem dan contact met ons op.

Op maat maken kost wat tijd. Heeft u haast ? Klik dan hier voor onze voorraadpanelen. Deze kunnen wij doorgaans al binnen een week bij u afleveren. Het gebruikte hout voor onze platen is FSC gekeurd en allemaal milieuvriendelijk geproduceerd, want ook wij vinden een verantwoord bosbeheer belangrijk.

 

 

 

houten plaat op maat

QATRINA levert op maat gemaakt: wij verzagen geen (standaard)panelen

U bestelt bij ons op maat gemaakt, zonder bijkomende kosten. Wij verzagen namelijk geen panelen, dus betaalt u er ook niet voor.
Eiken platen zijn leverbaar in drie verschillende houtkwaliteiten: in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken, zowel in doorgaande lamellen als in vingerlas. Buiten onze website om zijn platen in andere houtsoorten op aanvraag mogelijk.

Wij leveren onze eiken platen online tot maximaal 3 meter lang met een maximale breedte van 1,2 meter is mogelijk. Langer of breder is mogelijk, maar alleen op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten plaat op maat ?