houten paneel op maat 30 mm.

houten paneel op maat 30 mm

Een massief houten paneel op maat 30 mm. ? Bestel het eenvoudig online QATRINA !

U heeft een massief houten paneel op maat 30 mm. dik nodig ? Welkom bij QATRINA ! Wij maken houten panelen op maat van het prachtige Slavonisch eiken, maar ook massieve panelen in andere houtsoorten zijn mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. klik hier voor het overzicht op onze website, en neem contact met ons op. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden !

Online leveren wij eikenhouten panelen: de afmetingen van het houten paneel op maat 30 mm. dik voert u heel gemakkelijk zelf in. Onze massief eiken panelen zijn in doorgaande lamel en in vingerlas leverbaar tot en met een dikte van maximaal 40 mm. Zoekt u een afwijkende afmeting of dikte voor uw paneel, of heeft u bij nader inzien toch liever een andere houtsoort  ? Bel of mail ons gerust even, dan helpen wij u verder.

Wij leveren uitsluitend duurzaam geproduceerd hout: onze producten zijn daarom ook allemaal FSC gekeurd. Een waarborg voor kwaliteit.

 

 

 

houten paneel op maat 30 mm

Houten paneel op maat 30 mm. (doorgaande lamel)

 

Exact op maat, tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt ! 

U zult het niet geloven, maar het komt nog steeds voor: houten panelen die uitsluitend in standaardmaten geleverd kunnen worden, of tegen extra kosten voor u op maat gezaagd kunnen worden. Aan deze praktijken doen wij niet mee: wij maken panelen op maat, zonder dat hiervoor extra kosten in rekening gebracht hoeven te worden. U betaalt voor wat u besteld: zo simpel kan het zijn.

Online voert u heel gemakkelijk de gewenste afmetingen, dikte en aantallen in. In onze webwinkel treft u drie verschillende kwaliteiten Slavonisch eiken: wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, zowel in doorgaande lamel als in vingerlas verkrijgbaar. Op aanvraag zijn (veel) andere houtsoorten mogelijk: op onze website treft u hiervan een overzicht (klik hier).

De eiken panelen zijn online te bestellen tot een maximum van 3 meter lang, en 1,2 meter breed, maar buiten de website om, op aanvraag, is veel langer of breder doorgaans ook mogelijk: neem daarvoor even contact met ons op. Zoals aangegeven zijn andere houtsoorten mogelijk op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten paneel op maat 30 mm. dik ?