houten paneel op maat 3 cm.

houten paneel op maat 3 cm.

Een houten paneel op maat 3 cm. dik bestellen ? Bestel het op maat gemaakt bij QATRINA !

Een vol massief houten paneel op maat 3 cm. dik,  samengesteld uit het schitterende Slavonisch eiken. Wij leveren op aanvraag ook massief houten panelen in veel andere houtsoorten. klik hier voor ons overzicht op de website, en neem vervolgens even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

QATRINA levert maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig, standaard in 20, 25, 30 en 40 mm. dik, maar tussenliggende diktes zijn ook mogelijk op aanvraag.

In onze online webshop kunt u eenvoudig zelf massief Slavonisch eiken panelen op maat bestellen: de gewenste maten van het houten paneel op maat 3 cm. dik voert u hierbij helemaal zelf in. Uiteraard kan dit tot op de millimeter nauwkeurig.

Wij leveren onze houten panelen in drie uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in prachtig kopshout. Doorgaande lamel en vingerlaspanelen zijn te bestellen tot en met maximaal 4 cm. dik, kopshout panelen zijn standaard leverbaar met een dikte van 6 cm, maar zijn op aanvraag te bestellen tot een dikte van liefst 12 cm.

In principe kunnen wij elke denkbare vorm voor u realiseren, dus bent u op zoek naar een niet alledaagse vorm of afmeting, of heeft u liever een andere houtsoort ? Neem dan direct even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Onze panelen zijn allemaal FSC gekeurd. Een garantie voor topkwaliteit en een duurzame productie.

 

 

 

houten paneel op maat 3 cm.

Op maat gemaakt: dus u krijgt gewoon wat u nodig heeft

Panelen in standaardmaten of voor u op maat gezaagd tegen extra kosten ? Zo niet bij QATRINA: wij maken panelen op maat zonder extra kosten.

Het ingenieuze bestelsysteem op onze website berekent in een oogopslag de prijs van het paneel voor u uit.
U kunt hierbij kiezen uit eiken panelen in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, leverbaar in doorgaande lamel en vingerlas.

Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Klik hier.

Online leveren wij tot een lengte van 3 meter en een breedte van 1,2 meter maximaal. Langere of bredere panelen zijn mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten paneel op maat 3 cm. dik ?