houten paneel op maat 2,5 cm.

houten paneel op maat 2,5 cm.

Een schitterend houten paneel op maat 2,5 cm. dik ? Bestel het gemakkelijk online bij QATRINA !

Een prachtig vol massief houten paneel op maat 2,5 cm. dik gemaakt van Slavonisch eikenhout. Op aanvraag ook bij ons leverbaar in meerdere andere houtsoorten. klik hier voor ons overzicht, en neem even contact met ons op. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden !

QATRINA levert maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig.

Online zijn eiken panelen op maat te bestellen: de afmetingen van het houten paneel op maat 2,5 cm. dik kunt u heel eenvoudig zelf op onze website aangeven. Wij leveren houten panelen in doorgaande lamel, in vingerlas en in het exclusieve kopshout. Doorgaande lamel en vingerlas is verkrijgbaar tot en met 4 cm. dik, kopshout leveren wij tot en met 12 cm. dik.

Bent u op zoek naar een bijzondere vorm of afmeting voor uw paneel, of wilt u liever een andere houtsoort dan eiken ? Neem dan even contact met ons op.

Wij streven naar een duurzame productie: onze houten panelen zijn daarom allemaal FSC gekeurd. Een garantie voor absolute topkwaliteit.

 

 

 

houten paneel op maat 2,5 cm.

Houten panelen op maat in doorgaande lamel

 

Exact op maat voor u gemaakt: bestel gewoon wat u nodig heeft !  

Alleen panelen in standaard afmetingen of op maat voor u gezaagd tegen bijbetaling ? Dat kan anders ! Wij maken panelen op maat zonder daarvoor extra kosten in rekening te brengen. Betaal dus alleen voor wat u daadwerkelijk nodig heeft !

Ons geavanceerde bestelsysteem op de website berekent razendsnel de prijs van het door u gewenste paneel voor u uit.
In onze webwinkel kunt u kiezen uit eikenhout in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, te bestellen in doorgaande lamel, vingerlas en prachtig kopshout.

Onze andere houtsoorten leveren wij buiten de website om, op aanvraag. Neem hiervoor even een kijkje bij het overzicht op onze website: klik hier.

Online kunt u bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Langer of breder is mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten paneel op maat 2,5 cm. dik ?