houten onderstel

houten tafelpoten

Een nieuw houten onderstel van QATRINA

De prijzen van een eiken houten onderstel zijn de laatste jaren behoorlijk gestegen. Wij beschikken echter al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen in Oost-Europa. Zodoende zien wij kans de prijzen zeer laag houden. De houten tafelpoten zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten. Gemaakt door professionals met hart voor hun vak.

Onze houten tafel onderstellen worden vervaardigt uit Slavonisch eiken: een zeer harde en sterke eiken soort. Door de uiterst langzame groei van de eikenbomen liggen de jaarringen heel dicht bij elkaar.
Daardoor heeft het hout nagenoeg geen last van werking en is het veel beter bestand tegen kromtrekken en torderen.

Na het kappen is het verplicht gesteld nieuwe eiken bomen aan te planten. Het door ons geleverde hout voor de onderstellen is uiteraard FSC gekeurd

 

 

 

houten tafelpoten     houten onderstel

 

Een houten onderstel, op maat voor u gemaakt

Wij laten onze houten onderstellen in Oost-Europa maken, zodat deze bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomen.
Het houten onderstel wordt vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Wij bezorgen tegen kostprijs.

Wij leveren houten onderstellen in meerdere modellen, afmetingen en diktes: op onze website treft u een breed assortiment in onderstellen.
Zoekt u een afwijkende maat of dikte voor uw houten onderstel ?. Of heeft u liever een andere houtsoort ?. Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

houten tafelpoten                 houten tafelpoten

 

U heeft een eigen ontwerp gemaakt dat u wilt laten maken ?. In veel gevallen kunnen wij dat wel voor u maken. Neem in dat geval even contact met ons op.

Naast houten onderstellen leveren wij ook tafelbladen op maat. U kunt bij QATRINA dus uw tafel helemaal zelf samenstellen !

Neem gerust even contact met ons op, als u vragen en/of hulp nodig heeft. Wij helpen u graag verder !.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten onderstel ?