houten meubelplaten

massief eiken panelen

Op zoek naar houten meubelplaten ? Van harte welkom bij QATRINA ! 

Voordelig houten meubelplaten bestellen, kan heel eenvoudig online bij QATRINA ! Wij maken houten meubelplaten en tafelbladen in (bijna) elke gewenste afmeting en vorm.

Wij verzagen geen standaardplaten op maat: wij maken meubelplaten op maat. Kiest u maar: rond, vierkant, rechthoekig, ovaal: bij QATRINA is het allemaal mogelijk. Bestel gewoon op maat in de afmeting die u nodig heeft. Ook voor heel specifieke wensen kunt u bij ons terecht: neem hiervoor even contact met ons op, want wij kunnen het vast wel voor u maken. Bij QATRINA zit u goed: bijna alles is mogelijk !

Onze vol massief eiken platen worden gemaakt van mooi Slavonisch eiken. Slavonisch eiken staat bekend om haar duurzaamheid en hardheid, en is uitermate geschikt voor het vervaardigen van meubels. Eiken platen kunt u bij ons bestellen in foutvrijlicht rustiek en rustiek eiken uitvoering. Andere houtsoorten zijn ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Kijk hiervoor gerust even op onze website voor de diverse mogelijkheden. Laag geprijsd, topkwaliteit, een duurzame productie, en daarom ook allemaal FSC gekeurd

Massief houten meubelplaten bestelt u bij ons in doorgaande lamel of in vingerlas. Vier diktes leveren wij standaard: 20, 25, 30 en 40 mm. Houten platen in een andere dikte zijn leverbaar op aanvraag. Prachtige kopshout platen leveren wij standaard in 60 mm. dik eiken, maar zijn ook leverbaar in een andere houtsoort en in andere diktes. Kopshout is verkrijgbaar tot 120 mm. dik.

 

 

 

houten meubelplaten

Houten meubelplaten

 

Massieve platen op maat voor een lage prijs 

Massief eiken bestelt u heel eenvoudig en helemaal zelf online via onze website. Wij leveren online tot een lengte van  3 meter maximaal, en een breedte van  1,2 meter maximaal. Buiten de website om is langer of breder bijna altijd wel mogelijk. Zo leveren wij ons kopshout en vingerlas tot een lengte van wel 7 meter. Platen in doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter zijn helaas niet het hele jaar door leverbaar. Neem hiervoor even contact met ons op.

Een ruime keuze: naast foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, ook veel andere houtsoorten. Kijk even op onze website voor een overzicht, en neem vervolgens contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie houten meubelplaten ?