houten meubelpanelen

massief eiken panelen

Prachtige massief houten meubelpanelen bestelt u bij QATRINA

Op zoek naar fraaie houten meubelpanelen ? Bij QATRINA maken we ze op maat !
Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze eigen leveranciers in Oost-Europa. Vakmensen die nog voor redelijke prijzen hoogwaardige houtproducten vervaardigen.

De meubelpanelen worden op maat gemaakt, en zijn leverbaar in veel variaties. Wij leveren onder meer rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en in ellips vorm. Bijzondere, niet alledaagse vormen zijn echter ook mogelijk: neem daarvoor even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Massief houten meubelpanelen bestelt u bij ons via de website in foutvrij, in licht rustiek of in rustiek eiken. Daarnaast leveren wij ook nog veel andere houtsoorten: kijk hier voor een overzicht. Natuurlijk streven ook wij naar duurzaamheid: onze producten zijn daarom ook allemaal FSC gekeurd.

Vol massief houten meubelpanelen leveren wij in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering tot een maximale dikte van 40 mm. massief. Tussenmaten kunt u buiten onze website om, ook gewoon bij ons bestellen.
Kopshout meubelpanelen zijn verkrijgbaar vanaf 60 millimeter dikte, per 10 mm. oplopend tot liefst 120 mm. dik.

 

 

 

houten meubelpanelen

Houten meubelpanelen

 

Op maat, in praktisch elke afmeting en vorm, en scherp geprijsd 

Eiken meubelpanelen kunt u eenvoudig op maat in onze webshop bestellen. De maximale afmetingen hebben wij op onze website afgesteld op een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Op aanvraag leveren wij echter ook langer en breder. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

houten meubelpaneel (licht rustiek eiken doorgaande lamel)                                        houten meubelpaneel (licht rustiek eiken vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Naast foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, leveren wij ook veel andere houtsoorten: kijk voor een overzicht even op onze website (naar website), of neem contact met ons op.

Wij bezorgen uw bestelling aan huis ! Zodra deze bij ons is binnengekomen, zorgt onze koerier voor een spoedige en correcte aflevering bij u thuis.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten meubelpanelen ?