houten meubelpaneel

massief eiken panelen

Massief houten meubelpaneel eenvoudig bestellen bij QATRINA

Op zoek naar een houten meubelpaneel ? Wij maken het op maat voor u !
Al geruime tijd werken wij samen met voordelige, betrouwbare leveranciers in Oost-Europa. Dat is onder andere de reden dat wij onze houtproducten zeer scherp in de markt kunnen zetten.

De panelen maken wij allemaal op maat in vele variaties. Wij leveren rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en in ellips vorm, maar mocht u een hele bijzondere vorm wensen, dan kunnen wij u ook vast wel verder helpen. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een massief houten meubelpaneel kunt u bij ons in de webshop bestellen in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken uitvoering. Overige houtsoorten leveren wij op aanvraag: klik hier voor ons overzicht. Uiteraard gaan ook wij voor duurzaamheid en zijn onze producten altijd FSC gekeurd.

Meubelpanelen zijn bij QATRINA leverbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering tot maximaal 40 millimeter dikte massief. Uiteraard zijn ook tussenmaten bij ons gewoon te bestellen.
Onze kopshout panelen leveren wij vanaf 60 millimeter dikte, oplopend met 10 mm. tot liefst 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten timmerpanelen

Houten meubelpanelen

 

Op maat tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt, voor een scherpe prijs

Massief eiken meubelpanelen kunt u in onze webshop op maat bestellen, tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Buiten onze webshop om, leveren wij nog veel langer en veel breder. Neem hiervoor even contact met ons op.

houten meubelpaneel (licht rustiek eiken doorgaande lamel)                                        houten meubelpaneel (licht rustiek eiken vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Naast foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, kunt u bij ons ook andere houtsoorten bestellen: kijk hiervoor even op onze website (naar website), of neem gelijk contact met ons op.

Zodra uw bestelling per vrachtauto naar Nederland is getransporteerd, zorgt onze koeriersdienst voor een snelle aflevering bij u thuis.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten meubelpaneel ?