houten meubelpaneel op maat

massief eiken panelen

Een houten meubelpaneel op maat gemaakt door QATRINA

Gemakkelijk en voordelig een mooi massief houten meubelpaneel op maat bestellen ? Welkom bij QATRINA !

Wij leveren massief houten meubelpanelen op maat gemaakt tot op de mm. nauwkeurig, in eiken, maar ook in andere houtsoorten. Standaard zijn ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige meubelpanelen verkrijgbaar, maar ook moeilijke vormen kunnen wij doorgaans wel maken. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op per mail of telefoon.

Een houten meubelpaneel op maat in Slavonisch eiken kunt u via onze website eenvoudig zelf bestellen: wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Naast eiken leveren wij ook andere houtsoorten. Neem daarvoor even een kijkje op onze website, want de mogelijkheden zijn legio (naar website).

Massief houten meubelpanelen zijn bij QATRINA verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas. De maximaal leverbare dikte bedraagt 40 mm. Tussenliggende diktes zijn mogelijk: deze kunt u bij ons op aanvraag bestellen.
Onze prachtige kops panelen zijn standaard leverbaar met een dikte van 60 mm, maar op aanvraag oplopend per 10 mm. tot maar liefst een dikte van 120 mm.

De allerbeste kwaliteit en duurzame productie staan bij ons hoog in het vaandel. Het door ons gebruikte hout is daarom ook altijd FSC gekeurd.

 

 

 

houten meubelpaneel op maat

Houten meubelpaneel op maat

Voordelige meubelpanelen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt

Online leveren wij meubelpanelen op maat met een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Panelen in vingerlas en in kopshout kunnen wij tot wel zeven meter lang leveren, en in doorgaande lamel in ieder geval tot 3,5 meter. Wilt u panelen in doorgaande lamel langer dan 3,5 meter, neem dan even contact met ons op voor de beschikbaarheid.

licht rustiek eikenhouten paneel (doorgaande lamel)                                        licht rustiek eikenhouten paneel (vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Een veelzijdig aanbod, daar streven wij naar: naast foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, kunt u bij QATRINA dan ook nog veel meer andere houtsoorten bestellen.
Kijk even op de website voor een overzicht (naar website), of neem contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten meubelpaneel op maat ?