houten legplanken

houten legplanken

Vol massief houten legplanken bestelt u online op maat bij QATRINA

U kunt bij ons ook terecht voor houten legplanken. Wij maken deze op maat tot op de millimeter nauwkeurig tot wel drie meter lang ! U kiest uit legplanken voorzien van een ingenieus blind bevestigingssysteem of u verzorgt zelf de benodigde ophangvoorzieningen.

Onderstaand treft u de mogelijkheden van ons onzichtbare bevestigingssysteem, waarmee het lijkt of de legplanken ‘zwevend’ aan de muur zijn gemonteerd.

  • in combinatie met het bevestigingssysteem is een maximale lengte van 3 meter en een maximale breedte van 29 cm. mogelijk.
  • wij leveren drie kwaliteiten eiken: foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Op aanvraag zijn eventueel ook andere houtsoorten dan eiken mogelijk.
  • de legplanken met blinde bevestiging zijn verkrijgbaar in 25 mm, 30 mm en 40 mm. Zonder blind bevestigingssysteem is een dikte van 20 mm dik ook mogelijk.
  • wij kunnen de legplanken eventueel voorzien van een verjongde rand of een natuurlijk gevormde boomstamrand.
  • onbehandeld te bestellen, maar ook kant en klaar transparant of in kleur behandeld met Rubio twee componenten houtolie.

Wij leveren via de webwinkel massief houten legplanken op maat gemaakt in licht rustiek eiken, met een breedte van 29 cm en 25 of 30 mm dik. Op de website treft u een groot aantal courante lengtes. Neem voor  andere lengtes en/of legplanken in andere houtsoorten even contact met ons op.

Voor kleinere bestellingen kunnen wij een aangepast verzendtarief hanteren: deze kunnen met DPD verstuurd worden. Langere lengtes en grotere aantallen kunnen uitsluitend met onze eigen koeriersdienst verstuurd worden.

Wilt u liever legplanken zonder blind ophangsysteem ? Dat kan: kijk in dat geval even bij onze ‘eiken panelen op maat’: klik hier. Deze zijn in 20, 25, 30 en 40 mm. dik te bestellen.

Gegarandeerd het mooiste hout voor interessante prijzen. Alles duurzaam geproduceerd en stuk voor stuk FSC gekeurd.
De legplanken zijn verkrijgbaar in zowel doorgaande lamellen als vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dik massief. Tussenliggende diktes zijn mogelijk op aanvraag.

 

 

 

houten legplanken

 

Schitterend massief eikenhout in drie verschillende kwaliteiten, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Prachtige vol massief Slavonisch eiken legplanken bestelt u heel eenvoudig zelf in onze webwinkel. Wij leveren online tot maximaal 3 meter lang, en 1,2 meter breed. Neem voor langere en/of bredere legplanken even contact met ons op: deze zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten legplanken op maat gemaakt ?