houten keukenfrontjes

houten keukenfrontjes

Massief houten keukenfrontjes bestellen ? Bestel ze gewoon tot op de mm. nauwkeurig op maat bij QATRINA !

Wij leveren ze voor aantrekkelijke prijzen: houten keukenfrontjes helemaal op maat gemaakt. U bestelt ze bij ons gemaakt van prachtig Slavonisch eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk.

De meeste badkamers en keukens kunnen wel wat meer sfeer en warmte gebruiken. Denk daarom ook eens aan massief houten keukenfrontjes.
Het maakt voor ons niet veel uit of het nou bedoeld is voor een nieuwe of voor een bestaande badkamer of keuken. Onze frontjes en deurtjes zijn standaard vlak: gewoon een modern strak frontje of deurtje.

Een groot nadeel van massief hout is dat het nog wel eens wil gaan kromtrekken of torderen. Wij frezen daarom altijd stalen strippen in onze frontjes en deurtjes. Zo blijven ze gegarandeerd recht. Deze stalen strippen worden helemaal onzichtbaar in de frontjes en deurtjes weggewerkt: u ziet er dus niets van. De frontjes worden milieuvriendelijk geproduceerd en zijn allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout. Een garantie voor een verantwoorde houtkap.

Eiken frontjes leveren wij in drie verschillende kwaliteiten: u kiest bij ons uit foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenhout. Onze rustiek eiken frontjes zijn ook te bestellen in een fijnbezaagde uitvoering. Zo creëren wij een extra robuust ogend frontje. Houten keukenfrontjes in andere houtsoorten zijn eventueel ook mogelijk: een overzicht hiervan vindt u op de website: klik hier en neem even contact met ons op.

 

 

 

houten keukenfrontjes

houten keukenfrontjes

 

Uw keukenfrontjes klaar om te monteren ? Helemaal geen probleem bij QATRINA !

Kant en klaar om te monteren ? Welkom bij QATRINA, want bij ons bestelt u desgewenst een compleet ‘pakket’: Wij frezen dan de sparingen voor scharnieren er al voor u in, en een fraaie afwerking met een houtolie of lak is eventueel ook mogelijk. Zo zijn de deurtjes bij afleveren al helemaal klaar.

De meeste andere aanbieders leveren uitsluitend ‘standaardfronten en -deuren’: wij maken echter ook hele kleine en hele grote deuren ! In principe is alles mogelijk. Bel of mail ons anders even voor de mogelijkheden.

Vlakke frontjes, maar ook paneelfrontjes en -deurtjes zijn mogelijk. Vanzelfsprekend ook weer allemaal op maat gemaakt.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten keukenfrontjes ?