houten keukenfronten

houten keukenfronten

Bestel eenvoudig uw houten keukenfronten op maat gemaakt bij QATRINA !

Prachtige massief houten keukenfronten voor aantrekkelijke prijzen ? Dan zit u goed bij QATRINA ! Wij leveren geen fineer: bij ons vindt u alleen massief houten keukenfronten.

Een sfeervolle keuken of badkamer is wat u voor ogen heeft ? Denk dan eens aan houten keukenfronten ! Eenvoudig toepasbaar ter vervanging van bestaande keukenfronten en -deuren, maar ook wanneer u van plan bent een geheel nieuwe keuken of badkamer aan te schaffen.

De fronten zijn bij ons standaard op maat verkrijgbaar in een fraaie vlakke uitvoering: geen overbodige frutsels en fratsels, maar strakke moderne keukenfronten en -deuren. Helaas wil massief hout na verloop van tijd nog wel eens gaan kromtrekken: onze deurtjes voorzien wij daarom altijd van ingefreesde stalen strippen. Deze worden onzichtbaar in het deurtje weggewerkt: u ziet ze niet, maar ze zijn er wel degelijk.

Het door ons gebruikte hout voor de deuren en fronten wordt allemaal duurzaam geproduceerd en is altijd FSC gekeurd. Een internationaal erkend keurmerk voor milieuvriendelijk bosbeheer en uitsluitend de allerbeste kwaliteit.

Keukenfronten en -deuren zijn leverbaar in drie kwaliteiten eiken: in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek. Rustiek eiken keukenfronten en -deuren zijn ook verkrijgbaar in fijnbezaagde uitvoering: hiermee wordt een extra robuuste uitstraling gecreëerd. Fronten en deuren in een andere houtsoort dan eiken zijn mogelijk op aanvraag. Een overzicht vindt u op onze website: klik hier. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

 

houten keukenfronten

houten keukenfronten

 

Prachtige massief houten fronten en deuren in eiken, maar ook in andere houtsoorten leverbaar 

Maatwerk is onze passie: indien gewenst frezen wij ook de sparingen voor de scharnieren al meteen in de deurtjes. Dit is optioneel mogelijk tegen een geringe meerprijs.

Alle afmetingen zijn mogelijk: gewone ‘standaarddeuren’, hele kleine, maar ook hele grote deuren en fronten. Wij maken ze allemaal op maat voor u. Bel of mail even voor de mogelijkheden.

Vlakke houten keukenfronten en -deuren brengen wat u betreft nog te weinig sfeer ? Geen nood, want bij ons kunt u ook houten paneelfronten en -deuren op maat bestellen. Stuk voor stuk met de hand opgebouwd uit massief houten panelen met daaromheen een massief houten ‘lijst’. Belangstelling ? Neem dan contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze houten keukenfronten ?