houten keukenfronten op maat

houten keukenfronten op maat

Bestel uw houten keukenfronten op maat eenvoudig online bij QATRINA !

Schitterende vol massief houten keukenfronten op maat voor zeer aantrekkelijke prijzen ? Van harte welkom bij QATRINA ! Wij leveren alleen massief houten deuren en fronten: voor fineer verwijzen wij u graag naar een andere leverancier.

U heeft een warme, sfeervolle keuken of badkamer voor ogen ? Dan zijn houten keukenfronten op maat van QATRINA zeker het overwegen waard ! U gebruikt ze eenvoudig als vervanging van bestaande deuren en fronten, maar ze zijn ook heel goed toepasbaar in een nieuwe keuken of badkamer. De deuren en fronten zijn op maat leverbaar in een strakke, vlakke uitvoering: geen overbodige tierlantijnen. Helaas wil massief hout nog wel eens gaan kromtrekken. Om dit te voorkomen worden al onze keukendeurtjes voorzien van ingefreesde gelakte stalen strippen. Deze strippen worden helemaal onzichtbaar in de deurtjes weggewerkt: je ziet ze niet, maar je voelt het aan het gewicht.

Het gebruikte hout wordt zonder uitzondering milieuvriendelijk geproduceerd en is allemaal FSC gekeurd. Een keurmerk voor duurzaam, verantwoord bosbeheer.

Houten fronten en deuren leveren wij standaard in drie kwaliteiten eikenhout: u kunt kiezen uit foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Keukenfronten gemaakt van rustiek eiken zijn eventueel ook leverbaar in fijnbezaagde uitvoering. Zo ontstaat een ruig en robuust oppervlak van de fronten en deuren. Keukenfronten gemaakt van een andere houtsoort zijn ook mogelijk. Een overzicht van de diverse mogelijkheden vindt u op de website: klik hier of neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

 

houten keukenfronten op maat

houten keukenfronten

 

Vol massief houten keukenfronten en -deuren in eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn leverbaar 

Het leveren van maatwerk is waar wij goed in zijn: zo kunnen wij de benodigde sparingen voor scharnieren al in de deurtjes frezen. U hoeft ze vervolgens alleen nog maar zelf af te hangen.

Iedere afmeting is mogelijk: of het nou ‘standaarddeuren en -fronten’, hele kleine of hele grote deuren en fronten moeten worden: wij maken ze gewoon op maat. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

Vlakke fronten geven wat u betreft nog geen sfeer genoeg ? Dan zijn onze houten paneelfronten en -deuren op maat wellicht iets voor u. Allemaal met de hand gemaakt van vol massief houten panelen en een massief houten ‘omlijsting’.

Bent u geïnteresseerd in onze houten keukenfronten op maat ?