houten keukendeurtjes

houten keukendeurtjes

Voordelig massief houten keukendeurtjes bestellen ? Bij QATRINA bestelt u ze tot op de mm. nauwkeurig op maat !

Prachtige houten keukendeurtjes op maat voor u gemaakt. QATRINA levert ze voor interessante prijzen gemaakt van Slavonisch eikenhout, maar andere houtsoorten zijn eventueel ook mogelijk.

Een gezellige sfeervolle badkamer of keuken ? Dan zou u zeker eens naar massief houten keukendeurtjes moeten kijken ! Ons maakt het niet uit of het voor een nieuwe of voor een bestaande keuken of badkamer moet zijn: wij maken het gewoon op maat voor u. De deurtjes worden standaard in een vlakke moderne look geleverd: geen extra frutsels, maar gewoon strakke deurtjes.

Helaas heeft massief hout de nare eigenschap om na verloop van tijd krom te willen trekken. Wij voorzien onze deurtjes daarom allemaal van ingefreesde gelakte stalen strippen. Uiteraard worden deze volledig onzichtbaar in de deurtjes weggewerkt. Ze zijn er wel, maar u ziet er hoegenaamd niets van.

Onze kastdeurtjes worden duurzaam geproduceerd zijn stuk voor stuk gemaakt van FSC gekeurd hout. Een internationaal erkend keurmerk voor gegarandeerd verantwoord bosbeheer.

De deurtjes zijn in drie kwaliteiten eikenhout verkrijgbaar: wij leveren deurtjes in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. De laatste variant is tevens verkrijgbaar in fijnbezaagde uitvoering, waardoor deze een extra ruig uiterlijk krijgt. Deurtjes in een andere houtsoort zijn ook mogelijk: neem hiervoor contact met ons op. Een overzicht van onze andere leverbare houtsoorten vindt u op onze website: klik hier.

 

 

 

houten keukendeurtjes

houten keukendeurtjes (foutvrij/noestvrij eiken)

 

Kant en klare deurtjes, gereed om af te hangen ? bij QATRINA geen probleem !

U kunt bij ons een compleet ‘pakket’ bestellen: zo kunnen wij de sparingen voor de scharnieren er al voor u in frezen en is een afwerking met een houtolie of lak ook mogelijk. Hiermee zijn de deurtjes klaar om te monteren en af te hangen.

QATRINA levert niet alleen ‘standaarddeuren’: ook hele kleine en hele grote deuren zijn mogelijk. Zo goed als elke afmeting maken wij tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Daarnaast kunt u bij ons ook massief houten paneelfronten en -deuren bestellen. Uiteraard ook allemaal op maat gemaakt uit massief houten panelen die worden voorzien van een fraaie houten rand.

Bent u geïnteresseerd in onze houten keukendeurtjes ?