houten keukendeurtjes op maat

houten keukendeurtjes op maat

Vol massief houten keukendeurtjes op maat bestellen ? QATRINA levert ze voordelig tot op de mm. nauwkeurig !

U hoeft er de deur niet voor uit, want de houten keukendeurtjes op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA ! Wij leveren keukendeurtjes voor aantrekkelijke prijzen, gemaakt van prachtig Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk.

Meer warmte en een gezellige sfeer in uw keuken of badkamer ? In dat geval zou u zeker onze houten keukendeurtjes op maat moeten overwegen ! Het is ons om het even of het om een bestaande of om een volledig nieuwe keuken of badkamer gaat: wij maken de deurtjes gewoon exact op maat. Standaard leveren wij strakke moderne deurtjes zonder overbodige fratsen.

Een vervelende eigenschap van massief hout is dat het nog wel eens wil gaan kromtrekken. Om er voor te zorgen dat de deurtjes gegarandeerd recht blijven, voorzien wij ze daarom allemaal van in gefreesde stalen strippen. Deze strippen worden volledig in de deuren weggewerkt: u ziet er niets van. Een puur kwaliteitsproduct: duurzaam geproduceerd en gemaakt van FSC gekeurd hout. Een garantie voor verantwoord bosbeheer.

Wij leveren onze eiken keukendeurtjes in drie houtkwaliteiten: u heeft de keuze uit foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken deurtjes. De laatste is ook verkrijgbaar in fijnbezaagde uitvoering: hierdoor krijgen de deurtjes een extra ruige uitstraling.

Keukendeurtjes in een andere houtsoort dan eiken zijn eventueel ook mogelijk: neem voor de mogelijkheden even contact met ons op of kijk bij het overzicht van onze andere houtsoorten op de website: klik hier.

 

 

 

houten keukendeurtjes op maat

houten keukendeurtjes op maat (foutvrij/noestvrij eiken)

 

De deurtjes klaar om te monteren en af te hangen ? Welkom bij QATRINA !

Veel leveranciers beperken zich tot het leveren van deuren en dan stopt het vaak bij hen. Bij ons kunt u echter een compleet ‘pakket’ bestellen: wij frezen dan de sparingen voor de scharnieren er al voor u in en een afwerking met een houtolie of lak behoort ook tot de mogelijkheden. Kant en klaar en gereed om te monteren dus !

Daar komt nog bij dat wij niet alleen ‘standaarddeuren’, maar ook(hele) grote of (hele) kleine deuren kunnen maken. In principe is elke afmeting mogelijk ! Neem hiervoor contact met ons op.

Houten paneeldeuren en -fronten zijn ook mogelijk. Ook weer op maat gemaakt uit massief houten panelen en v.v. een mooie massief houten rand.

Bent u geïnteresseerd in onze houten keukendeurtjes op maat ?