houten keukendeuren

houten keukendeuren

Eenvoudig online uw houten keukendeuren op maat bestellen ? Dat kan bij QATRINA !

Op maat voor u gemaakte massief houten keukendeuren voor een vriendelijke prijs ? welkom bij QATRINA ! Voor de goede orde: wij leveren uitsluitend massief hout en geen fineer.

Denk eens aan houten keukendeuren als u op zoek bent naar meer sfeer in uw keuken of badkamer ! Of het nou een bestaande keuken of badkamer is of een nieuwe: wij maken de deurtjes en fronten precies op maat ! Standaard verkrijgbaar in een mooie vlakke uitvoering zonder tierlantijnen.

Vol massief hout heeft de nare eigenschap dat het na enige tijd wil gaan kromtrekken. Om dit te voorkomen voorzien wij de deurtjes daarom van ingefreesde stalen strippen. De strippen worden helemaal onzichtbaar in de deurtjes weggewerkt: u voelt aan het gewicht van het deurtje dat ze er in zitten, maar u ziet er verder niets van.

Onze keukendeuren en -fronten worden allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en zijn stuk voor stuk FSC gekeurd. Een keurmerk voor verantwoord bosbeheer en absolute topkwaliteit.

De fronten en deuren leveren wij in drie kwaliteiten eikenhout: in noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Rustiek eiken is eventueel ook te bestellen in een fijnbezaagde uitvoering, waardoor een heel ruig uiterlijk ontstaat. Andere houtsoorten dan eiken zijn ook mogelijk: deze leveren wij echter alleen op aanvraag. Neem voor meer informatie even contact met ons op. Een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten vindt u op onze website: klik hier.

 

 

 

houten keukendeuren

houten keukendeuren (foutvrij eiken)

 

Op maat gemaakt in eiken, maar ook leverbaar in een andere houtsoort

Bij ons kunt u desgewenst een compleet pakket bestellen, want de sparingen voor de scharnieren frezen wij er tegen een geringe meerprijs eventueel al meteen voor u in. Zo hoeft u de deurtjes alleen nog maat af te (laten) hangen.

Iedere afmeting is in principe mogelijk, want wij maken naast de zogenaamde ‘standaarddeuren’ ook hele kleine en hele grote deuren. Bel of mail ons dus even voor de mogelijkheden.

Naast vlakke deuren en fronten kunt u bij ons ook terecht voor massief houten paneelfronten en -deuren. Helemaal met de hand gemaakt uit massieve houten panelen en voorzien van een massief houten rand. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in onze houten keukendeuren ?