houten keukenbladen

houten keukenbladen

Wij maken ze voor u op maat: prachtige massief houten keukenbladen

U hoeft niet verder te zoeken, want voor prachtige houten keukenbladen zit u goed bij QATRINA ! Bij ons is een keukenblad bestellen echt een fluitje van een cent en wij bezorgen het blad ook nog eens voordelig bij u thuis.

De meest gangbare vormen zoals vierkant en rechthoekig zijn online te bestellen, maar ook rond en ovaal is mogelijk. Een keukenblad met een zelf bedachte (fantasie)vorm kan ook, maar alleen op aanvraag. U kunt bij ons drie verschillende eikenkwaliteiten bestellen: foutvrij, maar ook licht rustiek en rustiek eiken kunnen wij leveren.

Eiken keukenbladen, maar wij leveren ook keukenbladen in andere houtsoorten: kijk even op de website, of bel of mail ons even voor meer info.

Bij ons vindt u geen keukenbladen van Europees eiken: wij maken ze van Slavonisch eikenhout

Bij ons vindt u geen keukenbladen gemaakt van (standaard) Europees eikenhout. Wij maken onze keukenbladen van Slavonisch eikenhout: een harde, taaie houtsoort met een (veel mooiere) lichte kleur. Ons eiken is voorzien van het FSC keurmerk en wordt daarna op een verantwoorde manier verder verwerkt tot keukenblad. Wij leveren de bladen samengesteld uit aan elkaar verlijmde doorgaande lamellen of in een zogenaamde vingerlasverbinding.

Voor schitterende houten keukenbladen moet u bij QATRINA zijn, want naast doorgaande lamellen- en vingerlasbladen zijn online ook onverwoestbare kopshout keukenbladen te bestellen. Neem voor (hele) lange en/of (hele) brede bladen even contact met ons op. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Massief hout is kostbaar: een voordelig alternatief is ons dik eikenfineer

Een keukenblad van massief hout is kostbaar. Een voordelig alternatief voor een massief blad is een blad gemaakt in eikenfineer. Bij QATRINA op maat te bestellen, rondom afgewerkt met voordelig fineerband of tegen een geringe meerprijs afgewerkt met massieve kantlatten. Bel of mail ons gerust even indien u vragen heeft.

Eikenfineer keukenbladen leveren wij in een foutvrije en een rustieke kwaliteit in vijf verschillende diktes. U vindt hier meer informatie over ons eikenfineer.

 

 

 

houten keukenbladen

notenhouten keukenblad

 

Kunt u zelf op maat zagen ? Neem dan snel een kijkje bij onze voorraad standaardpanelen !

Zelf uw keukenblad op maat maken ? Kijk dan snel bij onze standaardpanelen. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar in diverse kwaliteiten en meerdere afmetingen. U durft de uitdaging wel aan en wilt snel aan de slag ? Klik dan gauw hier.

Bent u geïnteresseerd in onze houten keukenbladen ?