houten keukenbladen op maat

houten keukenbladen op maat

Houten keukenbladen op maat bestelt u heel voordelig bij QATRINA

Niet geslaagd bij de keukenleverancier ? Geen probleem: Voor massief houten keukenbladen op maat bent u aan het juiste adres bij QATRINA ! Wij maken keukenbladen van Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn bij ons leverbaar. De mogelijkheden zijn enorm, dus laat u verrassen, en neem eens een kijkje op onze uitgebreide website. Wij werken samen met vaste leveranciers in Oost Europa waardoor wij een zeer hoge kwaliteit voor een scherpe prijs kunnen leveren.

Om het niet te ingewikkeld te maken hebben wij er voor gekozen via de webshop alleen Slavonisch eiken aan te bieden. Daarbij kunt u kiezen uit foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Op aanvraag, buiten onze webshop om, zijn keukenbladen in andere houtsoorten leverbaar. Op onze website treft u hiervan een uitgebreid overzicht. U kunt natuurlijk ook meteen even contact met ons opnemen, dan spreken wij de verschillende mogelijkheden even met u door.

Naast de houtkwaliteit kunt u ook nog een keuze maken betreffende de gewenste uitvoering: wij leveren houten keukenbladen op maat in vingerlas, in doorgaande lamellen en in het unieke kopshout.
Kwalitatief hoogstaande producten en een absoluut milieuvriendelijke productie, en gegarandeerd FSC gekeurd.

 

 

 

houten keukenbladen op maat

Op maat gemaakt kops eiken keukenblad

 

Een keukenblad van prachtig Slavonisch eiken, maar ook verkrijgbaar in een andere houtsoort  

Eiken keukenbladen bestelt u gewoon vanuit uw luie stoel thuis online. Via onze website leveren wij tot maximaal 3 meter lang en 1,2 meter breed. Langere, bredere, en keukenbladen in andere houtsoorten, leveren wij op aanvraag. Keukenbladen in kopshout en in vingerlas kunnen wij tot wel 7 meter lang leveren. Neem hiervoor even contact met ons op: wij staan u graag te woord.

Top kwaliteit, op maat voor ons gemaakt in Oost Europa. De bestellingen worden, nadat deze gereed zijn, per vrachtauto naar ons magazijn getransporteerd, waarna wij er samen met onze vaste koeriersdienst voor zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd wordt. Dit transport doen wij tegen kostprijs, als extra service naar onze klanten toe.

 

Bent u geïnteresseerd in onze houten keukenbladen op maat ?