houten keukenblad op maat

massief houten keukenblad op maat

Een prachtig houten keukenblad op maat gemaakt door QATRINA !  

Een massief houten keukenblad op maat ? Dan bent u helemaal aan het juiste adres bij QATRINA.
Ook voor extra bewerkingen zoals sparingen voor kraan, spoelbak(ken) en kooktoestel draaien wij onze hand niet om. Wij maken het gewoon zoals u het hebben wilt. U hoeft zelf alleen nog maar het keukenblad af te (laten) monteren.

Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig een massief houten keukenblad op maat. Uiteraard gemaakt van het allerbeste hout, in de vorm en afmeting die u wilt. Ook voor moeilijke vormen kunt u gewoon bij ons terecht.

Wij leveren keukenbladen op maat in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, maar ook in andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht van de leverbare houtsoorten.

Een houten keukenblad kunt u bij ons bestellen in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het prachtige exclusieve kopshout. Vanzelfsprekend zijn al onze houten keukenbladen FSC gekeurd.

Voor meer informatie: neem even contact met ons op per mail of telefoon, dan helpen wij u graag verder.

 

 

 

houten keukenblad op maat

Houten keukenblad op maat

 

Een houten keukenblad op maat gemaakt in verschillende houtsoorten

Verreweg de meeste houten keukenbladen worden bij ons besteld in eikenhout en in Europees en Amerikaans notenhout. Mocht u echter een voorkeur hebben voor een andere houtsoort dan eiken- of notenhout: geen probleem, want wij leveren ook gewoon andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht, of neem contact met ons op.

Normaal gesproken is het meeste hout in doorgaande lamel tot ongeveer vier meter lang verkrijgbaar.
Indien u op zoek bent naar een keukenblad uit een stuk langer dan vier meter, dan zullen we dus voor een andere uitvoering moeten kiezen: een keukenblad in vingerlas of in kopshout. Vingerlas en kopshout keukenbladen leveren wij tot wel zeven meter lang. Nog langer is op zich niet onmogelijk, maar is in de praktijk niet meer te hanteren en transporteren.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten keukenblad op maat ?