houten kastdeurtjes op maat

houten kastdeurtjes op maat

Massief houten kastdeurtjes op maat bestellen ? Dat kan voordelig online bij QATRINA !

Tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt: vol massief houten kastdeurtjes op maat. Wij maken ze van prachtig Slavonisch eiken, maar een andere houtsoort is ook mogelijk. 

Plannen om uw keuken of badkamer te renoveren, of gaat u voor een volledig nieuwe indeling ? Denk dan ook eens aan massief houten kastdeurtjes op maat ! Deze geven een warme, huiselijke sfeer en dat kunnen deze ruimtes doorgaans wel gebruiken. Of ze nou gebruikt gaan worden in een compleet nieuwe of in een reeds bestaande keuken of badkamer: wij maken ze precies op maat voor u. Onze houten kastdeurtjes zijn standaard leverbaar in een mooie, strakke moderne uitvoering, maar ook paneeldeurtjes op maat zijn mogelijk. Handgemaakt uit massief houten panelen voorzien van een fraaie massief houten rand.

Van nature heeft massief hout de neiging om na verloop van tijd krom te trekken. Om dit voor te zijn worden onze deurtjes altijd voorzien van in gefreesde gelakte stalen strippen: onzichtbaar geïntegreerd in de deurtjes en dus niet zichtbaar. Onze deurtjes worden zonder uitzondering duurzaam geproduceerd en gemaakt van FSC gekeurd hout. Een garantie voor een verantwoorde houtkap.

Slavonisch eiken kastdeurtjes leveren wij in drie verschillende kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek en in rustiek, waarbij de laatste ook in fijnbezaagde uitvoering is te bestellen. De deurtjes krijgen hierdoor een extra robuuste uitstraling. Kastdeurtjes in een andere houtsoort dan eiken zijn ook mogelijk: neem even contact met ons op of kijk op onze website voor de mogelijkheden: klik hier.

 

 

 

houten kastdeurtjes op maat

houten kastdeurtjes op maat (foutvrij/noestvrij eiken)

 

Gewoon bestellen bij QATRINA: kant en klare kastdeurtjes, gereed om te monteren

Het merendeel van de andere leveranciers houdt zich bezig met het leveren van alleen de deurtjes. Doorgaans stopt het daarna bij hen en moet u de rest maar zelf uitzoeken.
Wij leveren daarentegen eventueel een compleet ‘pakket’: wij frezen dan de sparingen voor de scharnieren er al voor u in en verzorgen een goede afwerking met Rubio Monocoat houtolie of lak. Zo zijn de deurtjes helemaal klaar om gemonteerd te worden.

Bijna iedere afmeting is mogelijk: ‘gewone’ deuren, maar ook hele kleine of hele grote. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze houten kastdeurtjes op maat ?