houten kastdeuren

houten kastdeuren

Online massief houten kastdeuren op maat bestellen ? Bij QATRINA kan het !

Mooie massief houten kastdeuren op maat voor u gemaakt voor vriendelijke prijzen ? Welkom bij QATRINA !

Voor meer gezelligheid en sfeer in uw keuken of badkamer leveren wij onze massief houten kastdeuren. Of het nou voor een nieuwe of voor een bestaande keuken of badkamer is: wij maken ze exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig. De deuren leveren wij standaard in een vlakke moderne look: geen overbodige opsmuk, maar gewoon een strak deurtje.

Hout heeft als vervelende eigenschap dat het doorgaans krom wil gaan trekken. Om er absoluut zeker van te zijn dat onze deuren tot in lengte van jaren recht blijven voorzien we ze van ingefreesde stalen strippen. Deze worden stuk voor stuk onzichtbaar in de deuren weggewerkt: u ziet er daarna niets meer van.

De kastdeuren worden gegarandeerd duurzaam geproduceerd en worden gemaakt van FSC gekeurd hout. Een waarborg voor verantwoord en milieuvriendelijk bosbeheer.

Kastdeuren kunt u bij ons in drie kwaliteiten eikenhout bestellen: wij leveren foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. De rustiek eiken kastdeuren zijn ook verkrijgbaar in fijnbezaagde uitvoering, waardoor ze een heel robuust uiterlijk krijgen.

Op aanvraag zijn kastdeuren in andere houtsoorten mogelijk: neem voor meer informatie contact met ons op. Op onze website treft u een overzicht van onze andere houtsoorten: klik hier.

 

 

 

houten kastdeuren

houten kastdeuren (foutvrij/noestvrij eiken)

 

Helemaal kant en klaar om af te hangen: bij QATRINA is het mogelijk

Wij leveren desgewenst een compleet pakket, want de sparingen voor de scharnieren frezen wij er eventueel al meteen voor u in en een afwerking met houtolie of lak is ook geen probleem.
Het enige dat u dan nog zelf hoeft te doen is de deuren plaatsen en afhangen.

Wij maken naast zgn. ‘standaarddeuren’ ook hele kleine en hele grote deuren: praktisch iedere afmeting is mogelijk. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

Naast onze moderne vlakke deuren kunt u bij ons ook massief houten paneelfronten en -deuren bestellen. Handgemaakt uit massieve houten panelen die voorzien worden van een massief houten omranding. Neem hiervoor contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze houten kastdeuren ?