houten kastdeuren op maat

houten kastdeuren op maat

Eenvoudig houten kastdeuren op maat bestellen ? Bij QATRINA kan het online !

Schitterende vol massief houten kastdeuren op maat gemaakt voor zeer aantrekkelijke prijzen ? Van harte welkom bij QATRINA !

Meer warmte en sfeer in uw badkamer of keuken ? Dan zijn onze houten kastdeuren op maat zeker wat voor u. Of het nou gaat om een geheel nieuwe of om een reeds bestaande badkamer of keuken: wij maken de deuren precies op maat tot op de mm. nauwkeurig. Standaard in een moderne vlakke uitvoering zonder frutsels. Gewoon een mooie strakke deur.

Hout wil van nature torderen en/of kromtrekken: een nare eigenschap. Om er zeker van te zijn dat de deuren niet kunnen gaan torderen en kromtrekken worden ze voorzien van ingefreesde gelakte stalen strippen. Deze strippen worden met behulp van computergestuurde machines geheel onzichtbaar in de deuren weggewerkt: u ziet er dus niets van.

Een gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd product, want de deuren worden allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout.

Houten kastdeuren zijn mogelijk in drie verschillende kwaliteiten eiken: u kiest uit foutvrij/noestvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Voor een extra robuust uiterlijk zijn onze rustiek eiken kastdeuren ook te bestellen  in een fijnbezaagde uitvoering.

Op aanvraag zijn andere houtsoorten eventueel ook mogelijk: neem hiervoor even contact met ons op per mail of telefoon. Op onze website treft u trouwens een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten: klik hier.

 

 

 

houten kastdeuren op maat

houten kastdeuren op maat (foutvrij/noestvrij eiken)

 

Helemaal compleet en klaar om af te hangen: bij QATRINA geen probleem

QATRINA kan desgewenst een compleet pakket leveren: zo frezen wij de sparingen voor de scharnieren er eventueel al voor u in en een deugdelijke afwerking met Rubio Monocoat houtolie of lak is ook mogelijk.
Zodoende hoeft u deuren alleen nog te bevestigen en af te hangen. Zogenaamde ‘standaarddeuren’ maar ook hele kleine en hele grote deuren zijn geen probleem: wij maken het allemaal op maat. Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Naast strakke moderne deuren zijn ook massief houten paneeldeuren bij ons te bestellen. Volledig handgemaakt van houten panelen en voorzien van een massief houten ‘lijst’. Neem gerust even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze houten kastdeuren op maat ?