houten kapblok op maat

houten kapblok op maat

Op zoek naar een houten kapblok op maat ? Bij ons verkrijgbaar in eiken, maar ook een andere houtsoort is mogelijk

De absolute specialist voor massief hout op maat gemaakt voor vriendelijke prijzen: QATRINA ! Niemand in de Benelux doet ons dat na. Massieve houtproducten op maat zoal u het graag wilt, dus ook voor een fraai houten kapblok op maat zit u goed bij ons.
Kapblokken gemaakt van eikenhout, zijn direct online bij ons verkrijgbaar: op aanvraag kunnen wij ze eventueel ook leveren in een andere houtsoort.

Bij QATRINA wordt alles op maat gemaakt: vaste vormen en standaard afmetingen kennen wij niet. Bestel dus gewoon een vierkant, een rechthoekig, een ellips, een ovaal of een rond kapblok op maat zoals u het voor ogen heeft.
Een speciale, niet bestaande vorm laten maken ? Geen probleem: neem contact met ons op en wij zorgen voor de rest.

QATRINA is een van de zeer weinige leveranciers die gebruik maakt van Slavonisch eikenhout: verreweg de meeste online aanbieders richten zich op het meer gangbare Europese eikenhout. Slavonisch eiken heeft echter een veel mooiere uitstraling en is ook nog eens beduidend harder dan de Europese variant. Doordat Slavonisch eiken voornamelijk in Oost Europa groet waar de winters nog ouderwets koud zijn, groeit het minder hard en wordt het veel harder. Zoekt u dus een zeldzaam mooi en vriendelijk geprijsd houten kapblok op maat, dan zit u goed bij QATRINA !

Leverbaar in kops eiken, in kops essen, in kops beuken, in kops acacia of in kops kersen: aan u de keus !

Online op maat verkrijgbaar gemaakt van kopshout eiken, maar buiten de website om op aanvraag ook te bestellen in kopshout beuken, kopshout essen, kopshout acacia of kopshout kersen. Elke houtsoort wordt met de hand voor u opgebouwd uit gegarandeerd FSC gecertificeerd A-kwaliteit massief hout. Duurzaam verwerkt en door onze eigen transportdienst tegen kostprijs bij u thuis afgeleverd.

Kan QATRINA ook andere producten gemaakt van kopshout leveren ? Jazeker ! Kopshout is met name geschikt voor producten die intensief gebruikt worden. Wij leveren daarom ook keukenbladen gemaakt van kopshout, barbladen gemaakt van kopshout, tafelbladen gemaakt van kopshout en bureaubladen gemaakt van kopshout. Alles tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt.

 

 

 

houten kapblok op maat

Kops acacia kapblokken (60 mm. dik, onbehandeld)

De houtspecialist van de Benelux: voor massief hout in doorgaande lamellen, van kopshout of in vingerlasuitvoering

De meest ingewikkelde fantasievormen zijn een fluitje van een cent voor onze supermoderne freesmachines. Speciale wensen in de vorm van uitgefreesde sleuven en sparingen of een verjongde rand om uw kapblok ? Wij regelen het voor u.

De houtspecialist van België en Nederland: of het nou gaat om vol massief hout met doorgaande lamellen, voorzien van een vingerlas verbinding of met de hand samengesteld uit uniek kopshout: bij QATRINA maken we het allemaal op maat.

Bent u geïnteresseerd in een houten kapblok op maat ?