houten hakblok op maat

houten hakblok op maat

Een houten hakblok op maat voor in de keuken ? Wij leveren ze van eikenhout, maar ook in andere houtsoorten

U bent zojuist terecht gekomen bij de specialist voor maatwerk in massief hout: QATRINA !
Wij maken alles van massief hout op maat voor onze klanten, dus ook voor een massief houten hakblok op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Online via onze website leveren wij hakblokken gemaakt van eikenhout, maar op aanvraag zijn ook veel andere houtsoorten mogelijk !

Uitsluitend maatwerk: aan vaste afmetingen en vaste vormen doen wij niet. Het maakt ons niet uit of het een vierkant, een rechthoekig, een ellips, een ovaal of een rond hakblok moet worden: QATRINA levert het bij u af zoals u het graag wilt hebben. Wilt u een heel speciaal hakblok laten maken in een vorm die niemand anders heeft ? Bel ons dan even of stuur een e-mail: onze gegevens treft u hier.

Een eikenhouten hakblok is direct in de webwinkel te bestellen in de meest gevraagde vormen. Wij zijn een van de weinige leveranciers die hiervoor gebruik maken van Slavonisch eiken: de meeste andere aanbieders beperken zich tot het minder exclusieve Europees eiken. Slavonisch eiken heeft twee belangrijke voordelen ten opzichte van Europees eiken: het heeft een (veel) mooiere lichte kleur en, het allerbelangrijkst, het is veel harder dan Europees eiken omdat het heel langzaam groeit.
Bent u dus op zoek naar hoogwaardige kwaliteit voor een redelijke prijs, dan kunt u niet om een houten hakblok op maat van QATRINA heen !

Wij leveren ze op maat gemaakt van kops eiken, maar ook in kops beuken, kops essen, kops acacia en kops kersen

Op maat voor u gemaakt van kops eiken, maar op aanvraag ook verkrijgbaar in kops beuken, kops essen, kops acacia of kops kersen. In iedere houtsoort opgebouwd uit op kleur en kwaliteit geselecteerd FSC gecertificeerd massief hout. Alleen het allerbeste hout is voor ons goed genoeg en dat ook nog eens voor zeer acceptabele prijzen door onze samenwerking met voordelige buitenlandse leveranciers.

Nu denkt u wellicht dat wij uitsluitend kopshout hakblokken op maat leveren ? Niets is echter minder waar ! Wij maken er nog veel meer van. Tafelbladen van kopshout, keukenbladen van kopshout of bureaubladen van kopshout: QATRINA maakt het allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat in iedere gewenste vorm !

 

 

 

houten hakblok op maat

Kopshout hakblokken (uitvoering in gestoomd acacia)

Bij QATRINA vindt u massief hout met doorgaande lamellen, opgebouwd uit kopshout en uitgevoerd in vingerlas

Met onze geavanceerde frees apparatuur is alles mogelijk: de meest fantasierijke vormen en de daarbij behorende aanvullende bewerkingen zoals het frezen van sleuven, het maken van sparingen voor apparatuur of het rondom afschuinen van de randen. Nieuwsgierig geworden ? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De mogelijkheden zijn legio: of het nou massief hout op maat in doorgaande lamellen, met een vingerlasverbinding of opgebouwd uit exclusief kopshout moet zijn, u vindt het bij QATRINA !

Bent u geïnteresseerd in een houten hakblok op maat ?